08-04-2017, 08:58 PM
(08-04-2017, 06:15 PM)pegyyy نوشته: سلام، خیلی ممنون از پاسختون. من همیشه دغدغه ادامه تحصیل داشتم و دکتری خوندن واقعا هدف اصلی بود اما با توجه به تجربه دکتری در ایران واقعا نمیدونم آیا ارزش داره یا نه که اینقدر وقت بذارم مجدد. از طرفی حس میکنم ارشد مجدد باعث میشه من یه جور عقبگرد داشته باشم که با روحیاتم سازگار نیست! البته ارشد مجدد به معنی کلاس رفتن و امتحان دادن مجدد هست که اون هم چندان آسان نیست! من دوست دارم زودتر جذب کار بشم و تو محیط جا بیفتم با توجه به اینکه یک زندگی جدید رو قرار شروع کنم و مشکل اقامت و ازین دست هم ندارم.
بله، من دااد رو چک کردم سایت دانشگاهها رو هم مدام چک میکنم. از دانشگاه آخن ریجکت شدم و دو جای دیگه هم اپلای کردم منتظر جواب هستم. البته با توجه به رشته تحصیلیم خیلی سخت میشه موقعیتی پیدا کرد که با فیلد کاری من تطابق داشته باشه.
حالا دوستانی که آلمان هستن شاید بتونن بهتر جواب بدن که البته من در این فروم ندیدم. همه بر اساس تجربیات دیده ها دوستان شنیده ها جواب میدن. معمولا کسانی که این راه را رفته اند و کارشان تموم شده به هیچ وجه وقتشون رو در فرومها متاسفانه هدر نمیدن!
شما فکر میکنید عقب گرده ولی شما ارشد بگیرید با توجه به اینکه مقیم هستید حداکثر 3 سال بعد کار میگیرید ولی اگر دکتری بخونید حداقل 4 سال تازه دکتری تموم میشه.
اگر هدفتون آکادمی هست دکتری برید اگر صنعت هست مستر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.