09-04-2017, 12:19 PM
(08-04-2017, 10:01 PM)parsley نوشته: پیشنهاد شما ارزشمنده، اما در حال حاضر من قصدم داشتن یک برآورد کلی از شرایط کشورهاست این بود که از اطلاعات سایت کمک گرفتم. قطعا درباره یک کشور خاص و برای کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد شما بهترین کار هست.
درود بر شما
بدلیل پرسشهای متوالی شما در زمینهی مهاجرت، تصمیم گرفته بودم تا از هدف شما در ارتباط با این پرسشها مطلع شوم، بلکه بتوانم شما را راهنمایی کنم.
به جز یک سری کشورهای خاص (همانند سوئیس، عربستان و ...)، بیشتر کشورهای دنیا، الالخصوص کشورهای اروپایی قانون مشخصی در ارتباط با شهروندی دارند.
تا آنجا که اطلاع دارم، بلا استثنا، شما باید 5 سال در خاک یک کشور حضور داشته باشید (مخصوصا اروپا، منظور اقامت معمولی است، نه اقامت از طریق ازدواج و ...، اقامتی که پس از ادامهی تحصیل و کار و حضور در خاک آن کشور به وجود میآید)، و بعد از 5 سال در آزمون شهروندی شرکت کنید.
اگر قصد شما ادامه تحصیل و بعد کسب اقامت است، به جز کشورهای خاص اعلام شده، تقریبا اهمیتی ندارد که مقصد شما کجاست، قانون همان 5 سال حضور در خاک و پرداخت مالیات است، بدیهی است که پس از فارغالتحصیل شدن، در تمام کشورها به شما یک بازهی زمانی (فرجه) میدهند، تا کار رسمی پیدا کنید و حداقل درآمد داشته باشید و مالیات پرداخت کنید.
در ارتباط با ایالاتمتحده هم قانون 5 سال حضور در خاک است، اما در حال حاضر که ویزایی در کار نیست، بحث در ارتباط با این کشور هم منتفی است.
پی نوشت:
اگر تخصص و سرمایه دارید، کانادا بسیار مناسب است، زمان کمتری میبرد و اصولا از ایران شما کارهای مهاجرتی خود را انجام میدهید و 2 تا 3 سال بعد (به شرط مهیا کردن شرایط و به حدنصاب رسیدن امتیاز شما) میتوانید به کانادا مهاجرت کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید