09-04-2017, 12:42 PM
(08-04-2017, 09:22 PM)pegyyy نوشته: بله کاملا درست میفرمایید. ای کاش دوستانی که تجربه واقعی رو دارن هم تجربیاتشون با دیگران در میون بذارن چون قبلا از رفتن به هیچ عنوان نمیشه دید درستی نسبت به شرایط داشت. البته یک نکته حداقل در مورد آلمان برای من خیلی جالب بود که خیلی به ندرت افراد غیر آلمانی استاد دانشگاه هستند برخلاف آمریکا یا کانادا که خیلی از اساتید خارجی هستند. بنابراین احساس میکنم دکتری در کشوری مثل آلمان الزاما باعث نمیشه شخص بتونه تو محیط آکادمیک به مدارج بالا برسه بنابراین ارشد مجدد و جذب صنعت شدن منطقی تر به نظر میاد. از طرفی دکتری خوندن هم ممکن باعث بشه شخص over qualified بشه و عملا شانس اشتغال رو حتی کمتر هم بکنم. ممنون میشم اگر دوستان نظر بدن که آیا واقعا این استدلال صحیح هست در مورد آلمان یا به صورت عمومی اروپا.
افرادی که در آلمان هستند هم لزوما از همه چیز با اطلاع نیستند،
اگر آلمان هستید، حتما با اساتید دانشگاه حضوری صحبت کنید و مشاوره بگیرید، یا این معدل به نظر من به کانادا و اگر اصرار به اروپا دارید، به نروژ (که منابع نفتی قابل توجهی دارد و صنعت نفت آن بسیار فعال است) نیز فکر کنید.
پذیرش دکتری اصولا شما را Over qualified نمیکند، اما معمولا این اتفاق می افتد، برخی از کارفرماها ترجیح میدهند که افراد با تحصیلات تخصصیتر را استخدام کنند.
به طور کلی تا آنحا که من اطلاع دارم در خارج از ایران بحث مدرک زیاد مهم نیست، مهم این است که شما کار بلد باشید، اما این موضوع که ارشد مجدد هم میتواند شما را وارد صنعت کند و هم اینکه اگر وارد صنعت نشدید میتوانید دکتری را ادامه دهید نیز جای بحث دارد.
باز هم اعلام میکنم اگر میتوانید در آلمان حضورا رجوع کنید، این کار را انحام بدهید، حتی با شرکتهای نفتی (اگر وجود دارند) هم صحبت کنید، البته معمولا پیشنهاد میکنم که اطلاعیههای استخدامی را مطالعه کنید تا معیار حقیقی استخدام افراد برای شما مشخص شود.
آینده نگری فراموش نشود، شاید آن نرم افزاری که امروز یک نیاز است، فردا دیگر حتی استفاده هم نشود، همیشه خود را به روز نگه دارید.
به قول دوستان کار در خارج از ایران Work at Will است و این یعنی شما همیشه باید بهترین باشید، مگرنه در کسری از ثانیه از حضور در کار منع خواهید شد.
ضمنا به وبلاگ mamooli.persianblog.ir هم رجوع کنید، ایشان در آلمان تحصیل کردهاند، فارغالتحصیل شدهاند و مشغول کار در آلمان هستند، اطلاعاتشان به روز است و به ایمیلها نیز پاسخ میدهند.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید