09-04-2017, 06:18 PM
من در تاریخ 11 مارچ آزمون تافل دادم در مرکز علوم پزشکی تبریز و نمره من ده روز بعد اومد که (, total 115, R29 L30 S27 W29). مرکز بسیار بسیارعالی بود از برخورد مسئولین تا محل امتحان وسیستم ها که بسیار عالی بود. کیبرد و ماوس وایرلس و فواصل بین افراد نسبتا زیاد بود. در اصل یک سالن کنفرانس بود کامپیوترها با فواصل مناسب قرار گرفته بود و افراد یکی در میون قرار گرفته بودن البته هیچ پارتیشنی نبود و ممکن زمان اسپیکینگ یه مقدار شلوغ باشه که طبیعیه. در غیر این صورت همه چیز خیلی عالی بود و تجربه بسیار خوبی بود.
مرکز علوم پزشکی تبریز دقیقا مقابل درب ورودی بیمارستان شهید مدنی هست، همون آدرسی که توی سایت برای این مرکز ذکر شده. من با دانشگاه علوم پزشکی آشنا نیستم، ولی از درب مقابل بیمارستان شهید مدنی تا محل آزمون کمتر از 5 دقیقه راه هست. در محل آزمون هم سرویس بهداشتی وجود داره. اجازه بردن هیچ خوراکی یا مداد به آزمون وجود نداره ولی هروقت مداد یا کاغذ نیاز باشه میدن. روی میزها آب معدنی وجود داره و بین دو بخش آزمون کیک و آب میوه هست.
مرکز علوم پزشکی تبریز دقیقا مقابل درب ورودی بیمارستان شهید مدنی هست، همون آدرسی که توی سایت برای این مرکز ذکر شده. من با دانشگاه علوم پزشکی آشنا نیستم، ولی از درب مقابل بیمارستان شهید مدنی تا محل آزمون کمتر از 5 دقیقه راه هست. در محل آزمون هم سرویس بهداشتی وجود داره. اجازه بردن هیچ خوراکی یا مداد به آزمون وجود نداره ولی هروقت مداد یا کاغذ نیاز باشه میدن. روی میزها آب معدنی وجود داره و بین دو بخش آزمون کیک و آب میوه هست.