(11-04-2017, 02:04 PM)Arsalan2017 نوشته: با سلام و احترام
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرایط فردی:
۱. لیسانس فیزیک-معدل ۱۶.۳۳-شاگرد اول ورودی و عضو استعداد درخشان دانشگاه گیلان (دانشگاه سراسری)
۲. فوق لیسانس فیزیک-معدل ۱۷.۳۴-عضو استعداد درخشان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان (دانشگاه سراسری)
۳. زبانم خوبه و مدرک تافلمو تا چند ماه دیگه میگریم (در حد ۹۰ نمره می گیرم).
۴. مدرک GRE ندارم.
۴. یک مقاله ISI برای فیزیک دارم.
۵. یک نرم افزار کابردی در زمینه پردازش تصویر طراحی کردم که یک مقاله ISI هم از اینجا دارم . دارم طرحمو برای جشنواره جوان خوارزمی می فرستم و اونو ثبت اختراعش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات:
۱. با این شرایط من می تونم برای دانشگاهی مثل میشیگان یا کالیفرنیا یا دانشگاهای خوب دیگر اقدام کنم؟
۲. در مورد نداشتن نمره ی GRE این رو بهتون بگم که یکی از دوستان در اواخر سال ۲۰۱۶ بدون داشتن نمره GRE و معدل پایین و با داشتن ۲ مقاله ISI تونست پذیرش فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) دانشگاه ایالتی ایندیانا رو بگیره. این چطور امکان پذیر است؟
۳. حتمن برای اخذ ویزا باید یک حساب بانکی داشت که در آن ۴۰ هزار دلار پول توش باشه؟ حتی وقتی که پذیر فول فاند (هزینه رایگان تحصیل + حقوق ماهانه) رو دریافت کنیم؟ برای کانادا هم همین جوری هست؟
راستش من این مورد رو نمیتونم اوکی کنم.
۴. توجه داشته باشید تاریخ کارت پایات خدمتم اسفند ۱۳۹۵ است و من تا اسفند۱۳۹۶ می تونم اصل مدارک و ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانسمو بگیرم و ترجه کنم. یا این شرایط من برای گرفتن پذیرش در سال ۲۰۱۸ میرسم ویزا بگیرم یا خیر؟
۵. دقیقا کی باید اقدام به اپلای کنم؟ کی باید اقدام به اخد ویزا کنم؟
ممنون میشم با توجه به شرایطم به این سوالاتم پاسخ بدهید.
دوستان دقت کنند برخی دانشگاهها که تعدادشون شاید خیلی کم باشه بدون GRE پذیرش میدن برای رشته های خاص. البته در این مورد بهتره دوستان مطمین بشن از اینکه هیچ امتحانی داده نشده و فول فاند شده و پذیرش گرفته بعد اعلام کنند تا سایر دوستان بتوانند ازش استفاده کنند.
همچنین اگر بتوانند LINKEDIN چنین افرادی رو در همین فروم بزارند تا دوستان بتوانند مستقیم در ارتباط باشند.
هیچ وقت پذیرش یک نفر رو برای خودتون معیار قرار ندید!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.