من برای حفظ نظم فروم بگم که این بحث به این سوال بر میگرده که میشه برای
دکترا رفت اروپا و بعد نصفه کاره ول کرد برای رفتن به آمریکا؟
در مورد این تموم کردن دکترا و مستر گرفتن هم..
والا من تا به حال همچین چیزی نشنیدم!!!
خیلی خیلی عجیبه همچین کاری و مطمئنا استاد راهنماش سکته خواهد زد!!
و البته فک نمیکنم بتونه چون دانشگاه به خاطر تحقیقاتش داره بهش پول میده و به همین راحتی هر کاری بخاد نمیتونه بکنه....
یه نکته رو حتما به دوستت بگو: دانشگاه ها یا تمام موسساتی که پول میدن یا فاند یا بورس و غیره.. همینطوری نمیدن! انتظار دارن و کار میکشن و از همه مهمتر روی این چیزا برنامه ریزی کردن... حالا مثلا دوستت یه تز دکترا بنویسه و استادش قبول کنه و بعد بگه من مدرک مستر میخام اون دیگه خیلی عجیب میشه!!
چرا برای پست دکترال نمیره آمریکا؟ یا اینکه یکم صبر کنه امتحان جی مت بده بعد بره آمریکا... آمریکا رفتن که اینقدر سخت نیست که 4 سال از عمرش رو تلف کنه به همراه زحمت یه تز دکترا که یه ارشد بگیره بره آمریکا!!
دکترا رفت اروپا و بعد نصفه کاره ول کرد برای رفتن به آمریکا؟
در مورد این تموم کردن دکترا و مستر گرفتن هم..
والا من تا به حال همچین چیزی نشنیدم!!!
خیلی خیلی عجیبه همچین کاری و مطمئنا استاد راهنماش سکته خواهد زد!!
و البته فک نمیکنم بتونه چون دانشگاه به خاطر تحقیقاتش داره بهش پول میده و به همین راحتی هر کاری بخاد نمیتونه بکنه....
یه نکته رو حتما به دوستت بگو: دانشگاه ها یا تمام موسساتی که پول میدن یا فاند یا بورس و غیره.. همینطوری نمیدن! انتظار دارن و کار میکشن و از همه مهمتر روی این چیزا برنامه ریزی کردن... حالا مثلا دوستت یه تز دکترا بنویسه و استادش قبول کنه و بعد بگه من مدرک مستر میخام اون دیگه خیلی عجیب میشه!!
چرا برای پست دکترال نمیره آمریکا؟ یا اینکه یکم صبر کنه امتحان جی مت بده بعد بره آمریکا... آمریکا رفتن که اینقدر سخت نیست که 4 سال از عمرش رو تلف کنه به همراه زحمت یه تز دکترا که یه ارشد بگیره بره آمریکا!!
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز