(17-04-2017, 10:14 AM)PoonehKH نوشته: با سلام
من تازه با این سایت و گروه آشنا شدم. اطلاعات چندانی در مورد پروسه پذیرش و گرفتن اپلای ندارم. تازه اقدام به جمع آوری مدارک خود نموده ام. چند سوال در مورد زمان اقدام برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپا، آمریکا و یا کانادا داشتم. می خواستم حداکثر تا بهار 2018 خارج شده باشم. می خواستم بدونم امکان پذیر هست یا خیر.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد با معدل 16.98 هستم مقاله هایی هم در ژورنال های معتبر دارم. ولی مدارک فارغ التحصیلی ام به احتمال زیاد تا پایان شهریور آماده می شود. قصد دارم تا 13 خرداد امتحان آیلتس بدهم . به نظر شما آیا می توانم تا بهمن 96 پذیرش بگیرم که ترم بهار 97 را شروع کنم.
سلام،
ببین آمریکا و کانادا با اروپا فرق میکنه. آمریکا و کانادا اکثراً برای پاییز پذیرش میدن (که ددلاین اپلای کردن میشه حدود دی-بهمن و شروع کلاسا هم مرداد-شهریور سال بعدش). البته بعضی از دانشگاه ها برای بقیه ترم ها مثل بهار هم پذیرش میکنن ولی احتمال گرفتن فاند پایینتر میاد که شروع کلاسا میشه حدود دی و ددلاین ارسال مدارک هم حدود خرداد-تیر.
در مورد اروپا هم معمولاً 4-5 بار در سال پوزیشن خالی اعلام میشه که با توجه به زمینه مورد علاقه ات باید دنبال پوزیشن مناسب بگردی. البته دوره دکتری تو اروپا هم همه جا یکسان نیست. بعضی جاها شما درس پاس نمیکنی و فقط رو پروژه ات کار میکنی ولی بعضی جاها (مثل آمریکا و کانادا) شما درس و پروژه رو با هم داری که باز با توجه به اینکه از کدومش پذیرش بگیری شروع دوره فرق میکنه.