19-04-2017, 02:36 PM
(18-04-2017, 11:19 PM)aghazade نوشته: ممنون از توضیحت درست میگین.. مهم اینکه شهریه دانشگاه چقدر هست که با احتساب فاندی که میدن مجبوری از جیب هم بذاری یا نه. اینجوری که من خوندم تو سایتشون که البته یه pdf بود، شهریه مستر و دکترا برای کانادایی ها حدود 8000 دلاره که دانشجوهای بین المللی حدود 5هزار تا باید اضافه بدن. این دوستمون هم که فرمودن یه award هم دادن بهشون که انگار همین 5000تا مابه التفاوت رو معاف شن. پس انگار 24000 تا گرفتن که 8000تا شهریه خودشه. 16هزار تا برای یک سال دانشجویی کافی به نظر میاد. نظر شما چیه؟خواهش میکنم.
راستی استاد شما کامپیوتر بودی قبلش هم یا برق؟
از محاسبات که بگذریم، 16 هزار دلار مناسب به نظر میرسد، البته در نامهی پذیرش، میزان تخمین هزینه ی زندگی قید شده، اگر فاند شما بتواند شهریه و آن مبلغ تعیین شده را پوشش دهد، نیازی به اثبات مدارک مالی به سفارت نیست.
استاد!! بنده رو میفرمایید؟ من تا استاد شدن کلی فاصله دارم، استادی مقامی بزرگی هستش که پس از اتمام دکتری و رسیدن نمرهی تحقیقاتی (پژوهشی) شما به یک میزان مشخص به شما تقدیم میشود.
رشتهی تحصیلی من Automotive Engineering است و هم اکنون در ایران هستم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید