06-01-2012, 08:51 PM
(06-01-2012, 07:03 PM)ice نوشته: دروددوست عزیز اولاً باید بگم جای خوشحالی است که شما برای مصاحبه دعوت شدید، چون همینکه شما رو از بین متقاضیان مختلف انتخاب کرده اند، یعنی اینکه شما واجد شرایط بوده اید و شانس زیادی برای پذیرش و فاند دارید.
یکی از دانشگاه های امریکا من رو به مصاحبه دعوت کرده و فقط گفته طول مصاحبه 30 تا 40 دقیقه خواهد بود. با توجه به این که من در این دانشگاه استادی ندارم (جواب ندادند) و کمیته دانشکده داره از من دعوت می کنه، به نظرتون بیشتر حالت درسی خواهد داشت یا مثل مصاحبه هایی که دوستان در صفحات قبل توضیح دادند درباره توانایی ها، تجارب، رزومه و ...
پژمان عزیز سوال مشابهی برای دانشگاهی انگلیسی رو در صفحات قبل کرده بودند ولی چون سیستم امریکا با انگلیس معمولا تفاوت داره، می خواستم بدونم این تفاوت در مصاحبه هم هست؟
سپاس
در بعضی از دانشگاه ها، از طرف دانشکده و نه استاد با شما مصاحبه صورت می گیره. خیلی تفاوت خاصی با مصاحبه با یه استاد خاص وجود نداره. وقتی استاد با شما مصاحبه می کنه معمولاً پروژه اش مشخص شده و برخی از سوالات مرتبط با پروژه استاد و میزان آشنایی و تجربیات شما در اون مورد هست. فکر می کنم تنها تفاوت این مصاحبه ها در همین جا باشه. البته این نظر من هست، شاید دوستان دیگه نظرات دیگه ای داشته باشند.
یه سری سوالات تقریباً در تمام مصاحبه ها مشترک هست و نمونه هاش رو در همین تاپیک دیده اید (چرا این دانشگاه، چرا دکترا، اهدافتون بعد از اتمام تحصیل، و غیره). در مورد سوالات درسی، خب نمی شه گفت احتمالش وجود نداره. ولی این سوالات معمولاً کلی هستند و جای نگرانی نیست.