24-04-2017, 10:23 PM
(24-04-2017, 08:37 PM)faeze23 نوشته: سلام
استادی در استرالیا ایمیل من رو به گرادکوردیناتور فوروارد کردن و متن ایمیل گرادکوردیناتور این بود ک موضوع مطرح شده ام ب زمینه کاری ایشون مرتبطه ولی برای درخاست دکترای مستقیم اول باید یک دوره بریجینگ مستر بگذرونم بعد دکترا اقدام کنم. ایمیل من اقدام برای دکترای مستقیم باتوجه ب شرایط دپارتمان ک نوشته ممکن هست بود. ولی گفتن اول مستر اقدام کن. ازجاییکه این رشته برای مستر coursework-and-dissertation هست. من دو قسمت متن ایشون رو دقیق متوجه نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید:
depending on your current level of education attainment, that lays the groundwork for a PhD which could then be commenced upon successful completion of the Master of Urban Design program.
Please note that any PhD supervision approval is subject to the applicant having demonstrated (face to face) successful interaction with AUDRC staff prior to commencing the PhD.
اگ بنا ب اینه ک من برای مستر اپلای کنم منظور ازین اپروال پی اچ دی چی هست؟؟
و اینکه الان برای همین دانشگاه و کورس من برای مستر بخام اقدام کنم باید مستقیم اپلای کنم و ایمیلی ب استاد نزنم؟ چون ایمیل من رو برای کوردیناتور فوروارد کردن؟؟
ممنون از راهنمایی تون.
- background شما برای دکترای مستقیم کافی تشخیص داده نشده به همین دلیل گفته ان باید مجدد master بگذرونید...
منظور از اون approval، این هست که باید minimum requirement های دکتراشون رو داشته باشید... حالا با master مجدد یا هر راه دیگه...
- ایمیل زدن بهشون و پرسیدن گرفتن جواب دقیق، خیلی بهتر و سریع تر از مطرح کردن سوال اینجا و گرفتن جواب نه چندان دقیق هست!