28-04-2017, 02:07 PM
(28-04-2017, 05:25 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان عزیز من دانشجوی ترم هشت دکتری روزانه کشور هستم و بدلیل مشکلاتی که همه میدونم تصمیم قطعی انصراف گرفتم. در حال حاضر فرصت مطالعاتی دانمارک هستم. مقاله هامو با اساتید دانشگاه دی تی یو دانمارک دارم میدم افیلیشن خودمم همینجا میزنم. بمحض ورود به ایران انصراف میدم و میرم سربازی و بعدش برای همین دانشگاه یا جاهای دیگه پی اچ دی پوزیشن اپلای میکنم. مشکل شدیدم اینه که بچه ها تو این سایت میگن برای انصراف باید پول بدیم اونم ترمی هشت ملیون(یعنی آخرین ضربه زندگی بمن:-S). البته من چنتا از بچه های دانشگاهمونو که انصراف دادن میشناسم که چیزی ازشون دانشگاه نگرفت. درضمن من ترجمه رسمی مدارک ارشد و لیسانسم دستمه. حالا سوالم اینه من قادر به پرداخت این هزینه نیستم. کجای کار به مشکل میخورم؟ این پولو کی دقیقا میگیره و به ازاش چی میده؟ خواهشن راهنمایی بفرمایید. ممنونم. (غلطی کردیم هفت سالگی درس خوندیم:-()
سلام
اگر دانشجوی روزانه هستید باید به ازای واحد های گذرانده شده پول پرداخت کنید، شما از تسهیلات رایگان دولتی استفاده کردهاید و اگر قصد ترک تحصیل یا خروج از کشور دارید، باید هزینهی مدرک یا واحدهای گذرانده شده را بپردازید.
اگر ریزنمرات رسمی و دانشنامهی ارشد و لیسانس شما در اختیارتان است، با هیچ مشکلی مواجه نخواهید شد.
این پول را دانشگاه دریافت میکند و در ازای آن مدرک قبلی شما (دانشنامه) را آزاد میکند (که شما این مدرک را در اختیار دارید).
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید