29-04-2017, 08:27 PM
(29-04-2017, 12:55 AM)Matinking نوشته: - اصولا کسانی پرونده مهاجرتی باز می کنند که به هر دلیل تصمیمی برای ادامه تحصیل ندارند یا به هیچ نحوی موفق نمیشن پذیرش بگیرند... همونطور که در ارسال قبلی گفتم، مسیر مهاجرت از راه تحصیل و پذیرش از همه لحاظ ساده تر هست... مسئله این هست که فرد اولا بخواد درس بخونه، ثانیا بتونه پذیرش بگیره و ثالثا توجه داشته باشه که یک پذیرش دکترا لاقل 4 سال در دانشگاه نگهش خواهد داشت و خبری از درآمد بالا و اینها نخواهد بود... در نتیجه (به نظر من) plan ی که می فرمایید با حالت بهینه فاصله داره...
- خیر... مسئله ای نیست... اصولا در کانادا با تغییر وصعیت مهاجرتی فرد در هر مرحله، تمام فاکتور های تاثیر پذیر از اون بدون هیچ مشکلی می تونند با اون تغییر وفق داده بشن... مثلا فرد می تونه پرونده مهاجرتی باز کنه... همزمان پذیرش بگیره و بره... تا زمانی که پرونده اش به نتیجه نرسه international به حساب میاد... ولی اگر پرونده اش ختم به خیر بشه PR میشه و نوعا دانشگاه هزینه هاش رو از همون روز به نرخ یک PR (که خیلی کمتر هست) حساب می کنه...
ممنون از زمانی که برای پاسخ سوال من صرف کردید.منظورتون از plan اقدام برای اپلای دکتراست؟ حقیقتش من یکم نگران سن هم هستم که 26 سال دارم و فکر میکنم هرچقدر بره بالا شرایط سخت تر میشه . واینکه اولویت من اقامت هست نه ادامه تحصیل در رشته فیزیک . و اگر هم بخوام ادامه بدم فقط زمانی که راه حل دیگه ای برای گرفتن اقامت نداشته باشم.