(07-05-2017, 01:14 AM)comboy نوشته: سلام، میشه محاوره ای صحبت کنید. من زیاد کتاب به زبان فارسی نمی خونم، ولی مارکوس آنتونی با جولیوس سزار اینطوری حرف می زد.درود
والا یه روز داشتیم سر کار آبجوش می ریختیم تو سماور، به دوستم گفتم که سال 2011 از فرانسه پذیرش داشتم و 6000 یورو جور نشد. اون هم گفت که صرافی می تونست پول قرض بده. فرانسه هم بلوکه نمی خاست. خودمم می دونستم که خرج ماهیانه ام با اون خرجی که اعلام می کنن فرق داره. یه آقایی رفت 100 دلار تو قمار خونه سر شرط بندی روی مسابقه سگ های سه بعدی باخت، من 100 دلار را یک ماه غذا می خوردم.
بعدم من قصدم آلمان نبود، اسپانیا بود. ولی چون نامه بانک ماله همه اروپاست، دیگه همین جا سوال را ول کردم. حالا نمی دونم اسپانیا هم بلوکه می
خاد یا نه. فقط می دونم خرج من ماهی هزار دلار نیست که اسپانیا می خاد.
دوستان صد ایمیل و ده ها اپلی می کنن، من سیصد ایمیل و ده ها اپلی در سال گذشته کردم. مثلن به جای بسیار سخت است می تونستین بگین خیلی سخته.
نا امید هم نیستم، همین سه شنبه ای که گذشت یک کارت پستال اومد در خونه امون از استاد ژاپن. تنها نگرانیم اینه که جیانلوئیجی بوفون نتونه با یوونتوس قهرمان جام باشگاه های اروپا بشه، چون 39 سالشه.
دوست گرامی دو دو تا چهارتاست.
شما باید اون مقدار پول رو قطعا در دوره زندگی سال اول و به تبع سال دوم داشته باشید. یعنی برای سال اول 8400 یورو حدودا باید به صورت بلوکه در حساب بانکی در المان داشته باشید.
خب الان من به شما قرض بدم در ایران ببرید سفارت نشون بدید قرض منو پس بدید المان چیکار میخواید بکنید.
دوست عزیز کف زندگی در المان اونم در سهرهای شرقی دیگه 450 الی 500 یورو هست. بزرگترین اشتباه هم در صرفه جویی خوردن و بیمه است. اصلا شما نخور و بیمه هم نکن. چند ماه بعد میدونی چی میشه؟ یوونتوس قهرمان نمیشه هیچ بوفون هم مصدوم میشه!!
دو دو تا چهار تا بکن. اگر هزینه رو کف کف برای سال اول نداری قید اونجا رو ب ن اگر برای مستر میری. اینکه کار هست و اینا برادر حتی اگر از همون روز اول به شما کار بدن باز هم ریسکی هست و شما باید پول رو داشته باشید در بانک. سابقه ایرانیها که خرابه المان اومده گفته از این بازیها نداریم الکی پول بخوابون تو حساب و بعد هیچی به هیچی. میگن پول رو بیار ما استفاده کنیم و گل برنیم!
حتی ایتالیا هم اومده گفته بورس استانی رو بعد اینکه دانشجو یکسال رو تمام کرد میدیم بهش تا مطمین شیم طرف فرار نمیکنه.
اگر قصدتون فرار هست من ایتالیا رو هم توصیه میکنم. بورس استانی داره لازم نیس پول بلوکه بشه. هر چند باز باید نشون بدی اندازه بوفون گردش مالی داشتی در ایران که اون مساله ای نیس اگه نداشتی از مسی قرض میگیری!
در ضمن شماقبرس رو که رفتی چین رو که دیوارش رو بالا رفتی ازش و تایوان رو نمیدونم چی شد این المان این وسط چیه!
نکنه چشم بادومی زیاد شده ما خبر نداریم!؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.