07-05-2017, 05:03 PM
(07-05-2017, 10:17 AM)Torkan نوشته: درود
دوست گرامی دو دو تا چهارتاست.
شما باید اون مقدار پول رو قطعا در دوره زندگی سال اول و به تبع سال دوم داشته باشید. یعنی برای سال اول 8400 یورو حدودا باید به صورت بلوکه در حساب بانکی در المان داشته باشید.
خب الان من به شما قرض بدم در ایران ببرید سفارت نشون بدید قرض منو پس بدید المان چیکار میخواید بکنید.
دوست عزیز کف زندگی در المان اونم در سهرهای شرقی دیگه 450 الی 500 یورو هست. بزرگترین اشتباه هم در صرفه جویی خوردن و بیمه است. اصلا شما نخور و بیمه هم نکن. چند ماه بعد میدونی چی میشه؟ یوونتوس قهرمان نمیشه هیچ بوفون هم مصدوم میشه!!
دو دو تا چهار تا بکن. اگر هزینه رو کف کف برای سال اول نداری قید اونجا رو ب ن اگر برای مستر میری. اینکه کار هست و اینا برادر حتی اگر از همون روز اول به شما کار بدن باز هم ریسکی هست و شما باید پول رو داشته باشید در بانک. سابقه ایرانیها که خرابه المان اومده گفته از این بازیها نداریم الکی پول بخوابون تو حساب و بعد هیچی به هیچی. میگن پول رو بیار ما استفاده کنیم و گل برنیم!
حتی ایتالیا هم اومده گفته بورس استانی رو بعد اینکه دانشجو یکسال رو تمام کرد میدیم بهش تا مطمین شیم طرف فرار نمیکنه.
اگر قصدتون فرار هست من ایتالیا رو هم توصیه میکنم. بورس استانی داره لازم نیس پول بلوکه بشه. هر چند باز باید نشون بدی اندازه بوفون گردش مالی داشتی در ایران که اون مساله ای نیس اگه نداشتی از مسی قرض میگیری!
در ضمن شماقبرس رو که رفتی چین رو که دیوارش رو بالا رفتی ازش و تایوان رو نمیدونم چی شد این المان این وسط چیه!
نکنه چشم بادومی زیاد شده ما خبر نداریم!؟
من تو قبرس چند ماه روزی سه تا نون خوردم با سوس باربکیو. سس هم برای این می زدم که از گلوم پایین بره. هیچیم نشد، همه درسهام پاس شد. از تو سینک آشپزخونه حلزون می اومد تو خونه، حتی چند بار به خودم گفتم ببینم escargot چه جوری درست می کنن. ماری کوری هم گردنبندش را فروخت که بلیط ورشو به پاریس را بخره. چیزیش نشد.
بلاکه هم که تعطیل، اصلن از ماریو گوتسه خوشم نمی آد زد آرژانتین را داغون کرد.
خوب خوبه ایتالیا، حالا چرا مردم فرار می کنن. من تا کسی فراریم نده پلاسم. (پلاس نوعی زیرنداز است که مردم روی آن می شینند) من زورم اینه که تا نندازنم بیرون پاتوقم همون جاست.
تایوان منتظر نتیجه ام. سفارت نداره اینجا، اگه بورس نکنه نمی رم. باس برم دوبی ویزا بگیرم مصاحبه کنم، عمرن برم اگه بورس ندن.
چین هم نصف اینترنتش بلاکه. سرطان سینه تو ویکی پدیا بالا نمی آد. مهم نیست که میشه وی پی ان برد. مهم اینه که مردمش فرق لئوناردو دی کاپریو و نیکولاس کیج را نمی فهمن. چون اینترنت سهم مهمی در globalization داره که اینترنت چین کلن شما را به چین وصل می کنه. اینترنتشون ملیه. حالا شما روشن فکر، می رین وسط چینی ها، مغزشون از چشمشون بادومی تره. (لطفن با چینی هایی که تو آلمان می بینین مقایسه نکنین، اونها از چین فرار کردن)
ایتالیا دیدم مردمش مذهبی ترن، گفتم اسپانیا. دیگه اینکه تعداد توریست اسپانیا بیشتره، گفتم لابد با خارجی ها مهربون ترن. البته ایتالیا هم بدک نیست. ازدواج همجنسگرایان هم نداره ایتالیا، البته من قصد شوهر کردن ندارم، فقط گفتم خوبه که اسپانیا با همه چی ردیفه. ولی ایتالیا اومده برای دختران کاتولیک فوق برنامه گذاشته که ما بچه ها را تحویل نگیرن و فقط با یونس پیامبر برن پیک نیک. گفتم برم همون اسپانیا که زیدان هم مربی رئاله.
(07-05-2017, 01:17 PM)automotive نوشته: @comboy
سلام
ترکان گرامی اشاره کردند که بهتر هستش برای کشوری اقدام کنید که بلوکه پول اجباری نباشد.
نه تنها برای اروپا، بلکه برای مصاحبهی سفارت تمام دنیا شما باید توان مالی خودتون رو اثبات کنید. ولی هیچ کجا مثل آلمان عدد مشخص نکردند.
من نوعی در زمان دانشجویی در هر کشوری که قصد کار داشته باشم، اولین مدرکی که باید نشان بدهم، ویزا است. در (اروپا و آمریکا) برای ویزای دانشجویی از نظر قانونی محدودیت ساعت کار وجود داره، در آمریکا با ویزای دانشجویی F-1 شما میتونید در هفته 20 ساعت کار کنید (فقط کار داخل دانشگاه)
منبع Working part time while studying in USA on student visa - Immihelp
که اصلا درآمد جالبی نداره، در اروپا هم به همین صورت هستش (محدودیت ساعت کار یک دانشجو).
اگر اشتباه نکنم حدود 70 درصد هزینهی شما در یک کشور خارجی برای مسکن هستش و صرفه جویی در آن 30% هم دردی را دوا نمیکند، البته اگر دانشجوی نیمهوقت باشید و بتوانید کار غیرقانونی پیدا کنید، باز موضوع متفاوت خواهد شد (منظور از کار غیر قانونی، کار قانونی است که از محدوده مجاز خارج شده است، مثلا یک رستوران ایرانی که به شما اجازه بدهد هفتهای 50 ساعت کار کنید یا در تخصص خودتان کار حرفهای انجام بدهید).
اگر شما در کشور مقصد فامیل یا آشنایی داشته باشید که مشکل مسکن شما را حل کند، بعد با خیال راحت میتوانید پول قرض بگیرید و سفارت را راضی کنید و با کار کردن هم مخارج خودتون رو تامین کنید.
با احترام
پی نوشت: نگارش من اصلا ادبی نیست، فقط کمی رسمی است.
قیافه ملکه شبیه مارلون براندو شده.
یکی خانه بگزین که دارد پلاس
خداوند آن خانه دارد سپاس
چو خانه بدین گونه ویران بود
گذرگاه دزدان و شیران بود
فردوسی
خداوند آن خانه دارد سپاس
چو خانه بدین گونه ویران بود
گذرگاه دزدان و شیران بود
فردوسی
کلن فردوسی با سیستم عامل Mac OS Lion حال می کرده