08-05-2017, 06:18 PM
(03-05-2017, 09:05 PM)esmaeil.f4u نوشته: سلام و عرض ادب و تشکر از تاپیک مناسب و خوبتون
بنده در حال حاضر دانشجوی سال 4 پزشکی عمومی هم چنین دانشجوی ارشد بهداشت(mph )در دانشگاه دولتی هستم. , معدل کتبی دیپلمم در رشته تجربی 19.62 و معدل پیش دانشگاهیم هم 19.4 هست و با رتبه نزدیک به 300منطقه در رشته ی پزشکی قبول شدم . . و در حال حاضر معدل کل دانشگام تا این لحظه 16.8 هست.
مایلم بعد از اتمام دوره عمومی در ایران در کمترین زمان و بالاترین شانس و کمترین ریسک در تخصص پزشکی ادامه بدم که در نهایت فوق تخصص جراحی قلب رو بگیرم , که دو گزینه را مد نظر دارم :
1- تخصص جراحی قلب درآلمان
2- تخصص جراحی عمومی در آمریکا بعدش فوق تخصص جراحی قلب
از الان میخوام مسیرم رو مشخص کنم که بدنبال امتحان usmle آمریکا باشم یا دنبال مدرک زبان آلمانی !
لطفا راهنماییم کنید که در کدوم یکی از موارد بالا بهتر و راحتتر به رشته ی مورد علاقم میتونم برسم؟ و شانس بالاتری دارم؟ اگه پیشنهاد سومی با توجه به وضعیتم مطرح هست ممنون میشم بشنوم
ممنون با ارزوی موفقیت
این مسئله کمی سخته برای اینکه شما عملاً با انتخا المان دیگه باید برای همیشه به زبان المانی پزشکی بخونید. اما امریکا همچنان انگلیسیه!
دومین مورد اینه که بیشتر خدمات پزشکی در المان رایگان و بیمه ها عملاً خیلی مناسب در دسترس هستن. برای پزشکی در المان معدل بسیار مهمه اگر معدل بالاتر از 18 نداشته باشی شانستون بسیار پایینه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public