ببخشید من به یه استادی ایمیل زدم برای فرصت ؟ به من یه کلام گفت بله میتونی بیای تویه گروه من و چی احتیاجی داری ؟
من میخوام بهش بگم برای جلوگیری از سو تفاهم کشور من فقط هزینه زندگی من در اونجا رو میده نه هزینه ریسرچ
و اینکه من میخوام برای بورس دااد هم اقدام کنم ع و میخوام بهش بگم روند کاری اداری طول میکشه تا من بتونم از کشورم فاند بگیرم این متن مناسبه یا نه؟ مرسی
من میخوام بهش بگم برای جلوگیری از سو تفاهم کشور من فقط هزینه زندگی من در اونجا رو میده نه هزینه ریسرچ
و اینکه من میخوام برای بورس دااد هم اقدام کنم ع و میخوام بهش بگم روند کاری اداری طول میکشه تا من بتونم از کشورم فاند بگیرم این متن مناسبه یا نه؟ مرسی
Dear professor ………,
I am glad to have the opportunity to joining your group. I am confident that joining your research group as a visiting student will help me achieve my academic objectives. As you may know, all expenses are paid for by my university includes my living cost and not research cost. Besides, getting financial aid from my home country takes some time. I would be really grateful if you let me know whether I can join your group in December or not. In my opinion, this is the best possible time since I have to start its long process from now on, and I am not sure how much time I need to get Visa from Germany. In addition as an international student, I do not have much information about how I can get financial aid from DAAD for one year research period. I would be really grateful if you help me with this. Many thanks for your time and consideration.
خیلی بد نمیشه میگم برای دااد هم میخوام اقدام کنم ، نمیگه چرا ازدوجا میخواد پول بگیره؟
ممنون میشم اگر مورد دیگه ای هم در ایمیل دوم باید بهش اشاره کنمو بگین ؟
سپاس
خیلی بد نمیشه میگم برای دااد هم میخوام اقدام کنم ، نمیگه چرا ازدوجا میخواد پول بگیره؟
ممنون میشم اگر مورد دیگه ای هم در ایمیل دوم باید بهش اشاره کنمو بگین ؟
سپاس