09-05-2017, 06:48 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2017, 06:52 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-05-2017, 05:46 PM)automotive نوشته: @ahmadpashaei
سلام
لطف میکنید هزینههای زندگی دانشجویی یک نفره در خوابگاه یا مسکن اجاره ای (آپارتمان و ...) رو اعلام کنید.
ضمنا اگر کمی هم در ارتباط با بیمه دانشجویی اطلاعات قرار بدهید ممنونتون میشم.
با احترام
سلام، من جواب می دم و دوستانم قبلا نظراتی دادن که حتما از همه میتونید استفاده بکنید البته نظر من بر اساس تجربه دو سه ساله زندگی در ایتالیاست. اول اینکه شما مشخص نکردین کدوم شهر و دانشگاه رو می فرمایید چون واقعا در ایتالیا هزینه خانه شهر به شهر فرق بعضا فاحشی داره ولی هزینه های خوراک همه جا یکسان و هزینه های رفت و آمد تقریبا همه جا نزدیک به هم هست. مثلا در بولونیا و رم هزینه بلیط برای مترو و اتوبوس(هر دو یک نوع بلیط هستن)ماهیانه برای افراد زیر 26 سال 27 یورو و برای بقیه 36 یورو هست و نامحدود میتونید سفر کنید. اگر سالیانه بخرین که برای 26 ساله ها فکر کنم حدود 170 یورو میشه واقعا به صرفه هست. در مورد خوراک چند حالت پیش میاد، اینکه به ندرت آشپزی کنید و همیشه بیرون و در منسا(سلف خودمون) ناهار بخورین و حتی شامم بیرون باشین واقعا حالتی هست که وحشتناک گرون میشه و نمیتونم براش حد تعیین کنم ولی اگر خودتون آشپزی کنید و مثلا هفته ای یکی دو بار تو سلف ناهار میخورین میتونید با سطح استاندارد بالای خوردن کلش رو با حدود 200-150 یورو جمع کنید؛ حالا در تعداد ماههایی که ایتالیا می مونید ضرب کنید. در مورد اجاره خونه هم بستگی داره به سلیقه و توقعتون. کم کم باید برای یک اتاق دو نفره 200 یورو در نظر بگیرین و اگر همون اواخر آگست تا اول سپتامبر نرید کلا خوونه پیدا کردن در شهری مثل بولونیا یا میلان چالش بزرگی هست. من نرفتم خوابگاه و اشتباه کردم و توصیه می کنم شما شانستون رو برای گرفتنش هدر ندین که بسیار راحت و ارزون هست. برای یکسال حدود 2400 یورو میگیرن. بورسیه استانی ایتالیا 5200 یورو هست که 200 یورو مالیاته و 5000 یورو در دو قسط 2500 یورویی یکی تقریبا در اواخر دسامبر و دیگری بعد از پاس کردن مینیمم 30 واحد سال اول داده میشه که حالا میتونه توی سپتامبر باشه و برای کسایی که خوابگاه دارن بی فکر ها کل پول یکسال خوابگاه رو از قسط اول کم می کنن و 100 یورو بهتون میدن و شمایید و حدود 11-10 ماه خرجتون در ایتالیا. البته هنگام اپلای برای بورسیه دولتی میتونید گزینه تیک کار دانشجویی رو بزنید تا سالی یکبار برای 150 ساعت بهتون کار بدن که ساعتی ده یورو میدن ولی ازش 25 درصد مالیات می گیرن و 1125 یورو تقریبا بهتون میدن. این نکته مهم رو هیچوقت ندیدم کسی بگه و لازمه دوستان مد نظر داشته باشن در حساب و کتابشون. پس نهایتا یک 5000+1100=6100 یورو پول تقریبی هست که میگیرین و اگر خوابگاه داشته باشین باهاش میتونید حسابی سفر داخلیو خارجی هم برید به وقتش. حتی خونه داشته باشینم میتونید خودتون رو مستقل از خانواده نگهدارید. درباره سفر رفتن اونجا وقتی تجربه زندگی بین المللی کسب کردین یاد میگیرین چجوری مسافرت برین که هزینه کمی داشته باشه و منم میتونم به وقتش راهنماییتون کنم.
در مورد بیمه که خب شما وقتی برای پرمسو اقدام میکنید اول باید بیمه بخرین در همون اداره پست که قیمتش برای یکسال در بولونیا و فکر کنم کل ایتالیا 98 یورو هست +1.5 یورو جمعا 100 یورو و باید سایر هزینه های پرمسو رو اضافه کنید که میشه کلش با بیمه حدود 230 یورو.
در ضمن همیشه همیشه پول یک سفر به ایران رو نادیده بگیرین و دستم نزنید. این توصیه مهم من به همه خارج نشین هاست. چون وقتایی میشه که واقعا خالی میشیم.
خب فکر کنم به قدر کافی گویا و کامل نوشتم. اگر سوال دیگه ای هست بفرمایید خوشحال می شم کمک کنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم