(09-05-2017, 07:25 PM)usphys نوشته: رامین جان امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی این رشته ها متاسفانه تاریخ انقضاشون گذشته و فاند خیلی کمه توش. مقاله های شما هم ارزشی نداره وقتی تو اون زمینه و اون ژورنال یه دانشگاه تو آمریکا فعالیت نداره. هنورم امید فاند هست البته ولی آخرش که چی؟ شما از تاپ تن هم تو این رشته مدرک بگیری نه موقعیت زیادی در آکادمی هست نه صنعت. اگه خواستین خصوصی منم سرنوشت اپلای چند سال پیش خودم رو توضیح میدم تازه گرایش من خیلی هم از رده خارج نبود. اما واقعیت اینه که این سرسختی و شناکردن خلاف جهت آب نتیجه خوبی نداره. برای من که نداشت و من ضربه وحشتناکی خوردم. چه در آینده نزدیک چه دور فقط علافه ملاک نیست. اینکه تو دنیا فقط به این یه چیز علاقه دارم و دیگه هیچ چی، تو دنیای مدرن اونم آمریکا جواب نمیده. باید انعطاف داشته باشین و بتونین زمینتونو عوض کنین. اگه برنامه نویستون خوبه به سمت کامپیوتر سوییچ کنید.
من هر دو حرف شما رو که گفتین این رشته خیلی فعال نیست رو من قبول دارم. بالاتر هم اشاره کردم.
ولی واقعا وضع چند سال پیش بهتر از امسال بود.
اگر مایل بودید به جای خصوصی از همین فضای عمومی استفاده کنید تا دوستان در اینده استفاده بکنند و بسیار مفید خواهد بود.
با تشکر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.