10-05-2017, 06:49 PM
(10-05-2017, 03:10 PM)ali.m نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه ازاد رودهن + مهندسی عمران + معدل 16.45
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صعتی قم + مهندسی مکانیک خاک و پی سازی + معدل 17.80
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : 95 (L : 24 - R: 27- W:23 - S: 21 )
۴- نمره GRE ندارم اما سعی میکنم بالای 305 بگیرم .
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله) : 1 مقاله ISI سابمیت شده + 3 مقاله کنفرانسی بین لمللی در انجمن ژئوتکنیک ایران (همه به زبان انگلیسی هستند)
۶- تعداد توصیه نامه ها : 1 عدد توصیه نامه خوب از پژوهشگاه زلزله و 2 تا از دانشگاه دوره ارشد
۷- دانشگاه های مورد نظر : من 7 دانشگاه که خیلی به زمینه کاریم نزدیک هستند رو پیدا کردم و در کل رنکینگ بین 45 تا 110 بر طبق us news رو میخوام اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه: در همون زمینه ژئوتکنیک می خوام کار کنم
۹- نیمسال مورد نظر: من الان ترم 4 هستم و می خوام شهریور دفاع کنم به همین دلیل برای fall 2018 اپلای می کنم . از august ایمیل زدن به اساتید را شروع کنم.
۱۰- موارد دیگر : عضو انجمن ژئوتکنیک و انجمن زلزله ایران هستم .
نکته مهم این هست که من بدون فاند کلا جایی میتونم برم
بسیار سپاس گذارم از دوستانی که نظرشون رو در مورد این رزومه بفرمایند و بنده را راهنمایی کنند.
درود
وضعیت رشته عمران به خصوص در مورد فاند خیلی جالب نیست. gre اونم 305 خیلی مناسب نیست. معدلاتون بد نیست.
تنها توصیه ام به شما اپلای بینک رنک های 40 تا 200 هست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.