10-05-2017, 11:44 PM
(10-05-2017, 11:08 PM)automotive نوشته: مهمان
سلام. من چند وقت است با یک پسر اشنا شدم و قصد ازدواج باهم را داریم. اما ما ایشون توی لاتاری برنده شده اند و چون قبل از اشنایی باهم بوده سینگل زده بودند. حالا می شود راهنمایی کنید که چطور میشود من هم با ایشون اقدام به گرفتن گرین کارد کنم و بتونم همراه با ایشون برم.
سلام،
جسارتا ایشان میتوانند تضمین کنند که خودشان برای ورود به خاک ایالات متحده تایید صلاحیت میشوند؟ که به شما قول دادهاند!!
احتمال این موضوع که ایشان تایید صلاحیت بشوند وجود دارد، اما شک نکنید که کوچکترین احتمالی برای اینکه شما تایید صلاحیت بشوید وجود ندارد.
افسرهای سفارتهای اصلی آمریکا برای ایرانیها تمام این داستانها را حفظ هستند.
شما هم بهتر هستش حداقل اجازه بدهید که پای ایشان به خاک ایالات متحده برسد بعد برای ویزای نامزدی اقدام کنید، ضمنا آمریکا همچنین آش دهن سوزی هم نبوده و نیست که وارد این رابطه بشوید و از این راه به آنجا بروید، جوانب احتیاط را رعایت کنید و از پرداخت وجه خودداری کنید و به ایشان اجازه ی سو استفاده ندهید(فکر میکنم منظور من کاملا واضح است).
متاسفانه به دلیل علاقهی شدید ایرانیها برای ورود به ایالات متحده، توسط افراد مورد سو استفاده قرار میگیرند، ایشان اول به خاک ایالات متحده وارد شوند بعد شاید بتوان به این موضوع امیدوار شد.
ضمنا هیچ تضمینی نیست، فردی که گرین کارت دریافت کرده پس از مدتی شهروند ایالات متحده شود، افرادی که از طریق لاتاری به ایالات متحده میروند (چه پولدار باشند و چه بیپول) معمولا بیبرنامه هستند و پس از مدت قابل توجهی خوشگذرانی، یا سرشکسته به ایران بازمیگردند یا با همان بیبرنامگی به زندگی ادامه میدهند.
برای وارد شدن به این راه باید بسیار دقیق بین باشید، حتما به تمامی جوانب راه واقف باشید و اجازهی کوچکترین سو استفاده به هیچ کس ندهید.
امیدوارم صحبت های من را جدی بگیرید و مساله بعدی اینکه امیدوارم به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید، مگرنه پیدا کردن حقیقت برای شما بسیار سخت خواهد شد.
با احترام
من عرض کردم قبل از این که ایشون توی لاتاری برنده بشن باهاشون اشنا شدم و قصد ازدواج باهم داشتیم. ولی این موضوع روی زندگیمون تاثیر گذاشته. ایشون بی برنامه نیستن و کارشناس ارشد برق هستن و قصد گرفتن دکتریشونو دارن و درخواست هیچ پولی از من ندارن. چه ایشون صلاحیتشون تایید بشه چه نه ما باز هم ازدواج میکنیم و تنها دلیل ازدواجمون رفتن و وارد خاک امریکا شدن نیست. ممنون از نظراتتون ولی بهتر بود یکم کمتر قضاوت میکردین