12-05-2017, 02:53 PM
(12-05-2017, 02:13 PM)amirfriendship نوشته: دوستان گویا رنک این دانشگاه بالاست. آیا این موضوع شانس پذیرش ر افزایش می دهد؟
تجربه در مورد این دانشگاه چطوریه؟
تو جزیره جنوبی؟
دوست عزیز فارغ از دانشگاه، نیوزلند با اینکه کشور توسعه یافته هست ولی در رفتن بهش خیلی تامل کنید. برخلاف گفته ماموران مهاجرتی، کار بسیار سخت پیدا میشه و کاملا به سابقه کار در خود نیوزلند اهمیت میدهند.
اگر فاند کامل بگیرید خب میشه بهش فکر کرد (که اونم به سختی میدن) میشه بهش فکر کرد اما واقعا بدون فاند رفتن ارزش نداره به نظر من.
من نا امیدتون نمیکنم ولی دو تا از دوستان طبق صحبتیکه دیروز کردیم بر صحت این وبسایت تاکید داشتند.
پ.ن: البته عادت ایرانی ها همیشه این بوده که از همه جا ناله کنن به خاطر همین من وبسایت بالا رو دوستم که 23 ماهه نیوزلنده و به شدت دنبال کاره برام گذاشت. خودش میگفت که من به این وبسایت قبل رفتن میخندیدم!
در ضمن تصمیم گیری رو سعی کنید خودتون بکنید. چون فکر کنم شما تقریبا تمام کشورها رو رصد کردین تا اینجا و اگر بخواید از همه اطلاعات بگیرید بیشتر دچار تنقاضات ذهنی میشوید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.