13-05-2017, 11:08 PM
(13-05-2017, 10:32 PM)lkkk نوشته: سلامسلام،
من تو ایالت BC کانادا هستم و شنیدم که میشه با ترجمه گواهی نامه تو ایران اینجا رانندگی کرد ( دانشجویی البته ). ولی متاسفانه من گواهی نامم یکسالی هست منقضی شده (5 ساله بوده) کسی از دوستان میدونه چه شکلی میشه گواهی نامه ای ایران رو غیر حضوری تمدید کرد یا اگه نمیشه چه شکلی اینجا گواهی نامه بگیرم،؟ چه مدارکی میخواد که گواهی نامه کامل رو اینجا بهم بدم؟
بهتر هستش با گواهینامهی ایرانی خود رانندگی نکنید. برای تمدید گواهینامهی رانندگی ایران حضور شخص متقاضی الزامی است. (به دلیل الزامی بودن تست چشم پزشکی و وضعیت عمومی فرد).
گواهینامههای آمریکا و کانادا نسبت به ایران کمی پیچیدهتر هستند.
معرفی کلاسهای کواهینامه رانندگی بریتیش کلمبیا در ویکیپدیا لینک
تجربه یک ایرانی مهاجر از نحوهی دریافت گواهینامه رانندگی در آلبرتا از طریق ارائهی گواهینامهی رانندگی ایرانی خود. لینک 1 و 2
توضیحات این هموطن گرامی برای بریتیش کلمبیا هم صدق میکند، برای آشنایی با مراحل دریافت گواهینامه به وبسایت زیر مراجعه کنید.
http://www.icbc.com/driver-licensing/Pages/default.aspx
ابتدا باید گواهینامه ی L را دریافت میکنید، بعد N و بعد هم Full License.
البته گواهینامهی ایرانی شما بررسی میشود (نکران منقضی شدن گواهینامه نباشید، تاریخ صدور مهم است) و بعد از آئیننامه (اگر اشتباه نکنم) مستقیم برای گواهینامهی اصلی امتحان میدهید.
در وبسایت مربوطه و همچنین وبسایت اردلان گرامی تمامی مراحل توضیح داده شده و من تکرار مکررات نمیکنم.
اگر مشکلی بود با شمارههای موجود در وبسایت تماس بگیرید.
ضمنا به ممنوعیات و محدودیتهای گواهینامه دریافتی هم توجه داشته باشید.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید