15-05-2017, 11:43 AM
(14-05-2017, 10:34 PM)Chrisplendid نوشته: سلام
من برای یه کنفرانس با مقاله ای که ثبت کردم دعوت شدم. تابستون گذشته با یه کشتی که متعلق یه سازمان غیردولتی بود و برنامه های فرهنگی داشت به اروپا سفر کرده بودم از جمله ایتالیا و از جمله فلورانس که کنفرانسم اونجاست.
منتها مرتبه ی قبل چون از یونان وارد شدیم از سفارت یونان شنگن گرفتیم و خب از یونان هم تماس گرفتن و هماهنگیشو انجام دادن که سریع انجام شد. الان برای من جای سواله با توجه به اینکه کنفرانس تا یه ماه دیگه س آیا من می رسم ویزا بگیرم؟ و این که چه مدارکی رو می خواد؟ آیا از سایت باید وقت بگیرم یا با ایمیل.
من دعوتنامه ی رسمیم رو به زودی می گیرم (امروز تازه آفرم رو اکسپت کردم) و البته کنفرانس محل اقامت رو تامین نمی کنه. آیا باید رزرو هتل هم داشته باشم؟ و رزرو بلیط؟ گواهی اشتغال به کار و یا اعتبار حساب بانکی چطور؟ می پرسم چون اطلاعات ضد و نقیضی دیدم و یه فرم هم در سایت دیدم که تاکید کرده اطلاعات رو وارد کنید نمی شه تغییر داد.
مرسی از همه
احتمال اینکه شما روندتون سریع انجام بشه (بدلیل گرفتن ویزای شنگن قبلی) وجود داره. برای ویزای کنفرانسی باید از نوع توریستی درخواست بدین و از سایت سفارت انلاین وقت بگیرید. بله رزرو بلیط پرواز و هتل رزرو شده.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public