16-05-2017, 03:44 PM
(16-05-2017, 11:32 AM)MJ61 نوشته: دوستان سلام خسته نباشیدسلام
دوستان یه سوالی برام پیش اومده.
بنده دانشجوی دوره لیسانسم.دوستان بحثی در مورد معدل این دوره کردند که برام سوالی پیش اومد.
من نهایتا بتونم از دوره لیسانسم معدل 15 به بالا بگیرم.
ولی سطح زبان انگیلیسیم خوبه.
می تونم برای زبان آلمانی هم اقدام کنم و به یه جایی برسونمش
و اینکه دانشجوی مواد و متالورژی هستم.
در مورد مقاله دادن هم همونطور که دوستان گفتن برا مقطع من زیاد راحت نیست و تا حالا تجربه خاصی نداشتم توش.
اعتبار دانشگاهمم بد نیست.
کاری که من می خوام بکنم اینه که می خوام مدرک بین المللی مرتبط به رشته آی تی هم بگیرم(مدارک مرتبط به شرکت سیسکو...)
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر بخوام برای ارشد یه دانشگاه خارج از کشور اقدام بکنم,چقدر می تونه این مدرک های زبان و این مدرک آی تی که به رشته خودم ربطی نداره, بهم برای گرفتن پذیرش در مقطع ارشد با فاند کمک بکنه؟
ممنون میشم کمک کنید
مدارک بین المللی فقط رزومه شما را کمی تقویت میکند و هیچ نقش اساسی در اپلای ایفا نمیکند.
حداقل معدل 15 لیسانس از پیش نیازهای اپلای در بیشتر دانشگاههای کانادا و آمریکا است.
در ارتباط با زبان آلمانی هم مدرک C1 مورد نیاز است و پایین تر از این مدرک کاربرد خاصی نخواهد داشت.
ارشد با فاند در آلمان بسیار سخت به دست میآید.
مدرک آیتی را کنار بگذارید و بیشتر بر روی معدل، نمره ی IELTS یا TOEFL و مقاله خود تمرکز کنید تا اپلای موفقی در پیش داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید