23-05-2017, 03:59 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2017, 04:09 PM توسط amirhossein_1.)
(23-05-2017, 01:58 PM)Torkan نوشته: دوست من خیلیا با ریزنمرات ناقص حتی 7 ترم اپلای میکنن پذیرش میگیرن بهد کل ریزنمرات رو میبرن یا حتی میگن یک سال فرصت دارین بیارین ریزنمرات و دانشنانه رو.
من در مورد امریکا این رو مطمینم ولی مثلا کشور المان خیر خیلی سخت میگیره سفارت هاشون به خصوص کشورهای اروپایی. ترکیه خیلی سخت نمیگیره مثل امریکاست.
اگر قصدتون رفتنه کمی تحقیق کنید میبینید که کجاها میتونید اپلای کنید و قبول میکنن که فعلا با این نمرات اپلای کنید. مدرک دانشنامه تا دضعیت سربازی معلوم نشه نمیدن.
ممنونم torkan عزیز خیلی خوشحال شدم ... قصدم برای کشور کانادا هست ... پس خیالم راحت اطلاع دارین ایا دانشگاه های کانادا هم قبول میکنند همچین شرایطی رو ؟
از طرفی هم یکسری مطالب خوندم در سایت که اگر اگر اگر نامه ادمیشن بدن انشالله امکان گرفتن پاسپورت و... وثیقه و... هست .. البته فکر کنم خیلی دردسر داره درسته ؟
بنظرتون چون دانشنامه ندارم شانس قبولی کمتر نمیشه ؟
فردا میخواهم تا نمراتم کامل نیامده درخواست ریز نمرات بدم همون فرم شماره 3 هست دیگه؟بعد شنیدم معدل رو ذکر نمیکنند مشکلی پیش نمیاد ؟
عذرخواهی اهرین سوال اینکه اگر براشون یک نامه انگیزشی بفرستم معدلمم حدود16/47 هست زبانم هم 7.5 انشالله بنظرتون شانس پذیرش با فاند کم در رشته کامپیوتر از دانشگاه متوسط رو به بالا هست بنظرتون کسی رو دیدن از دانشگاه ازاد گرفته باشه
یا الکی وقتمو تلف نکنم
ممنونم