(08-01-2012, 10:08 PM)Omid نوشته: آيا اين امكان وجود دارد كه فردى ليسانس برق داره براى رشته نامرتبط مثل كامپيوتر اپلاى كنه؟درود
اينكه اين امكان وجود دارد يا نه؛ يا چه پيشنيازهايى دارد در اين تاپيك بحث مي شود.
با تشكر
امید جان شدنش که میشه
همونطور که میدونی کامپیوتر به طور کلی به دو قسمت Computer science و computer engineering تقسیم میشه
نظر شخصی من اینه که computer engineering بیشتر با الکترونیک (الکترونیک دیجیتال) هم خونی داره؛ اما شاید Computer science اینقدر تشابه رو نداشته باشه
ولی کلا این دو رشته اونقدر نسبت به هم بی ربط نیستند که بگیم کار خیلی سختیه (البته به گرایش های هر دو رشته هم بستگی داره باز)
برحال در صورت اپلای برای رشته متفاوت با لیسانس باید یک جوری نشون بدی که توانایی اون رشته رو داری (میتونه GRE subject باشه، دروس اختیاری دوره لیسانست باشه؛ حتی شاید مدارک غیر آکادمیک هم اینجا کمک کنه)؛ این موضوع مخصوصا برای ارتباط با استاد مهمه..اگه استادو متقاعد کنی که واجد شرایطی دیگه بیشتر راه رو طی کردی
مثلا من خودم الان تا حدودی تغییر رشته دادم
نقل قول: در آمریکا همه دپارتمانهای برق و کامپیوتر ۱ جا هستنداین مورد برای همه جا صدق نمیکنه تا اونجایی که من میبینم
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge