11-06-2017, 10:49 AM
سلام
اگر معدل بالایی دارید، با کسب دو نمره بالا از دو امتحان GRE و TOEFL میتوانید برای کانادا و آمریکا اقدام کنید. کانادا به GRE نیاز ندارد و با معدل بالا و پیدا کردن استاد میتوان مستقیم برای ارشد فاند کامل دریافت کرد و برای ایالات متحده میتوان Direct PhD اقدام کردن که معمولا فاند کامل در احتیار شما قرار میدهند.
اگر معدل بالایی دارید، با کسب دو نمره بالا از دو امتحان GRE و TOEFL میتوانید برای کانادا و آمریکا اقدام کنید. کانادا به GRE نیاز ندارد و با معدل بالا و پیدا کردن استاد میتوان مستقیم برای ارشد فاند کامل دریافت کرد و برای ایالات متحده میتوان Direct PhD اقدام کردن که معمولا فاند کامل در احتیار شما قرار میدهند.
(01-02-2015, 02:05 AM)Ali.ch.since نوشته: سلام دوستان
من یک سال ونیم دیگه درسم تموم میشه در مقطع کارشناسی و تا 5 ماه اینده به حده خوبی از زبان میرسم و امارگی شروع برای gre خواندن را دارم و چون هدف دارم میخام یک سال greبخونم که نمره ی بالایی داشته باشم و تافلمم امید دارم بالا بشم.حالا سوال دارم که اگر من تافل و gre خوبی کسب کنم امریکا یا کانادا میتونم پذیرش رایگان و فاند بگیرم.خیلی گرفتنه فاند واسم مهمه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید