15-06-2017, 01:20 PM
(15-06-2017, 11:34 AM)omidfathi نوشته: ممنون از پاسخ کاملتون فقط C++ و python رو باید برم یاد بگیرم که نمیدونم واقعاً چقدر کار داره. منم کارا رو میبینم اکثراً همینا رو میخوان یا FPGA و VHDL و .. که به الکترونیک مربوطه. واقعیت من مد نظرم اینه که تمام پولی که تو این چند ساله جمع کردمو ببرم و یه مستر بخونم و چون پشتوانه مالی ندارم تمام نگرانیم از اینه که تموم بشه و نشه ویزای job offer گرفت و مجبور بشی برگردی اونوقت با دست خالی زندگی تو ایران مکافاته چون الانش 7 ساله دارم با مدرک دولتی و کار در پروژه های نفتی جون میکنم به هیچ چیزی نمیرسم هییچ چیز! چون روابط و آدم بزرگ ندارم ...! ولی دوستامو میبینم رفتن و همین چند سالی انجا کار کردن به هرچی که خواستن رسیدن و به نتیجه رسیدم که توی هر سنی که باشم پاشم برم واسم سوده حتی 40 سالگی.
یه سوال دیگه اونجا باشی دیگه نمیتونی در قرعه کشی لاتاری هر ساله شرکت کنی؟
شما رشتتون برقه الان اونجا هستید و از بازار کارو اینا اطلاع دارید؟؟
سلام از ما

در آمریکا نبود شرط سنی، عدم تفاوت ملیت و جنسیت و .... قانون هست.
اونجا باشین هم میتونید در قرعه کشی لاتاری شرکت کنید و مثل بقیه از فرصت استفاده کنید. تفاوت هایی داره که میتونید در تاپیکش که اتفاقا اخیرا هم من و بقیه دوستان راهنماییهایی کردیم مطالعه کنید.
من رشته ام برق کنترل هست و از بازار کار اونجام تا حد اطلاعاتم میدونم و کار هم گرفتم سه چهار جا اما به دلیل مشغله درسی و کاری بین ایتالیا و آمریکا و ایران فعلا نتونستم ثابت بشم. به هر حال در خدمتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم