18-06-2017, 12:12 PM
(17-06-2017, 07:13 PM)mehr5had نوشته: سلام دوستان
بنده دو مقاله برای دو تا کنفرانس داخلی فرستادم و قبول شدن و قراره که شهریور ماه برگزار بشن.(یکی گرگان و یکی کیش )
سوالم اینه که این مقاله ها برای اپلای در دانشگاه های خارجی تا چه حد میتونن به دردم بخورند.
من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم و قصد دارم تا پایان ارشد حدود هفت هشت تا مقاله کنفرانسی خوب ارائه بدم.
سوال دیگرم این که این دو مقاله ای را که ارائه دادم به صورت غیرحضوری بوده یعنی در کنفرانس ها شرکت نخواهم کرد آیا این کار اشکالی نداره؟
و این که مقاله داخلی با خارجی چه تفاوتی داره و آیا صرف داشتن مقاله داخلی میتونه در پذیرش گرفتن در مقطع دکتری برای کشور کانادا کافی باشه؟
با سپاس فراوان
سلام
زیاد کارآمد نیست، به دلیل عدم تشخیص سطح علمی کنفرانسهای داخلی این مهم اتفاق میافتد.
سعی کنید مقاله ISI با ضریب تاثیر خوب مقاله چاپ کنید. هم از نظر هزینه برای شما بهتر خواهد بود و هم از نظر اعتبار بینالمللی.
عدم شرکت در کنفرانس اهمیت زیادی از این لحاظ که شما اعلام میکنید ندارد، شرکت در کنفرانسها (مخصوصا بینالمللی) از این جهت توصیه شده که میتوانید کار خود را ارائه دهید و نظر اساتید کشورهای دیگر را به خود جلب کنید و با آنها به طور مستقیم ارتباط برقرار کنید.
مقاله خارجی کم اعتبار هم به وفور پیدا میشود. سعی کنید در مجلههای معتبر مقاله چاپ کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید