18-06-2017, 01:13 PM
(17-06-2017, 07:13 PM)mehr5had نوشته: سلام دوستان
بنده دو مقاله برای دو تا کنفرانس داخلی فرستادم و قبول شدن و قراره که شهریور ماه برگزار بشن.(یکی گرگان و یکی کیش )
سوالم اینه که این مقاله ها برای اپلای در دانشگاه های خارجی تا چه حد میتونن به دردم بخورند.
من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم و قصد دارم تا پایان ارشد حدود هفت هشت تا مقاله کنفرانسی خوب ارائه بدم.
سوال دیگرم این که این دو مقاله ای را که ارائه دادم به صورت غیرحضوری بوده یعنی در کنفرانس ها شرکت نخواهم کرد آیا این کار اشکالی نداره؟
و این که مقاله داخلی با خارجی چه تفاوتی داره و آیا صرف داشتن مقاله داخلی میتونه در پذیرش گرفتن در مقطع دکتری برای کشور کانادا کافی باشه؟
با سپاس فراوان
در تکمیل صحبت های automotive عزیز
در رابطه با کنفرانس هایی که ذکر کردید؛ پیشتر هم گفته شده که کنفرانس هایی با چنین ساختاری زیاد معتبر نیستن و وزن زیادی برای رزومه شما ایجاد نمیکنن.
اما به صورت کلی اگر دنبال ارائه مقاله هستید؛ دنبال کنفرانس هایی بگردید که اسپانسر ها یا برگزار کننده های مشخص و قابل اطمینانی داشته باشند ( مثلا IEEE)
در رابطه با چاپ مقاله در ژورنال ها هم؛ به صورت کلی نمیشه نظر داد که چاپ مقاله در ژورنال خیلی معتبر تر از چاپ مقاله در کنفرانس هست؛ کنفرانس هایی هستند که ارزش علمی بالاتری نسبت به ژورنال دارند. اما در رابطه با چاپ در ژورنال ها هم همونطور که automotive گفتن؛ سعی کنید مجلات ISI رو مد نظر قرار بدید.
موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.