(26-06-2017, 08:18 PM)shapol46 نوشته: سلام دوستان
من تا چند روز دیگه باید اپلیکیشنم رو سابمیت کنم. الان مشکلم اینه که استادم ریکامی که برام فرستادن با ایمیل امضا نکردن و تو این مدت هم مسافرتن. مسافرتم نبودن کلی طول میکشید تا جواب بدن در هر صورت به ددلاین نمیرسید. بنظرتون بدون امضا بفرستم ارزشی داره اصلا؟ چه راهی به نظرتون میرسه؟
مرسی
سلام. اپلیکیشنتون به چه صورتی هست؟ ایمیلی یا فرم آنلاین؟ معمولا اپلیکیشن ها به صورت فرم آنلاین هستند و برای توصیه نامه شما فقط باید مشخصات و اطلاعات تماس ( ایمیل) استادهایی که قراره براتون توصیه نامه بدند رو وارد کنید. ارسال فایل توصیه نامه از سوی خود اپلیکنت خیلی رایج نیست و من خودم فقط یکبار برای دانشگاهی که سابمیت اپلیکیشن به صورت ایمیلی بود اینکار کردم. حتی مواقعی که اپلیکیشن به صورت ایمیل سابمیت میشه مجددا خود توصیه نامه رو از شما نمی خوان بلکه اطلاعات تماس و نام استادها رو می نویسید. اگر به این صورت هست که شما می تونید اپلیکیشنتون سابمیت کنید و بعد با استادتون تماس بگیرین و برای توصیه نامه بهشون اطلاع بدید.
همین طور فکر می کنم می تونید با دانشگاهی که دارید براش اپلای می کنید هم تماس بگیرید و ازشون در مورد مهلت ارسال توصیه نامه بپرسید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.