(25-06-2017, 05:13 PM)mary-afr نوشته: سلام
سال 95 فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی شدم از دانشگاه یزد با معدل 15/76
سال دیگه میخوام ارشد شرکت کنم با هدف بازاریابی تهران
مقاله ندارم ولی به فکر نوشتنش هستم (فعلا دارم یاد میگیرم چی به چی هست)
سابقه ی کار ندارم
زبانم خوبه و اگر بخونم تا وقتی بتونم اپلای کنم میخونم و به احتمال زیاد شاید بتونم بالای ایلتس 7 بگیرم
اگر معدل ارشدمم فرضا بالای 17 یا 18 بشم و
برای جیمت هم بتونم نمره ی خوب بگیرم ( میگن امتحان جیمت بدیم بهتره ،یه جا خوندم موقع تبدیل نمره نمره ی بالای جی ار ای رو معادل نمره ی متوسط جیمت می دونن)
آیا شانس پذیرش در دانشگاه بریتیش کلمبیا یا تورنتو رو دارم ؟ در بازاریابی؟ اونم phd
حتا میخوام کانادا باشه اونم فاند کامل
معدل لیسانسم کارو خراب نمی کنه؟
چیزی که من دستگیرم شده اینه که اصلا مدیریت ها شانس ندارن
حالا چاره چیه ؟ اصلا صرف می کنه از حالا پیگیرش باشم
میخوام بعد از درسم اقامت بگیرم
یه جا هم خوندم که گفتن بیزینس اسکول های کانادا فایده ای ندارن؟ درسته این حرف؟
درود
حتما سعی کنید بازاریابی تهران قبول بشید. مدیریت اگر قبول شید دکتری قطعا فاند داره اون نگرانی نداره. زبان رو سعی کنید وقتی بدید که منقضی نشه چون 2 سال اعتبار داره. قطعا 7.5 بگیرید
نه تبدیل رو اشتباه بهتون گفتن اونطوریم نیست با این حال بهتره gmat بدید برا رسته بازار یابی. خب سخته دیگه این رشته ها پذیرش چون خیلی نیازی ندارن بهش.
روتمن تورنتو که برین عالی میشه. البته محدود نکنید خودتون رو به اون دانشگاهها.
نه کی گفته کانادا فایده نداره
به شخصه نظرم بهترین کشور از نظر گرفتن اقامت و راحتیش و سر راستیش بدون قوانین عجیب و غریب کاناداست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.