01-07-2017, 06:41 PM
نامه بانک را میشه انگلیسی گرفت. فرم بیمارستان که همش تیک و عدده سوالهاشم انگلیسیه. دکتر هم گفت اسمت را انگلیسی می نویسیم.
سفارت گفت مهر وزارت را ببینه، تائید می کنه، به هر زبونی که باشه. وزارت گفت هر چی را دارالترجمه ترجمه نکنه هم، مهر می زنه (البته وزارت تهران یه جور دیگه گفت)
من لیسانس و کارنامه ام اصلش انگلیسی که یعنی از مسیر طوفانهای خورشیدی هم باید رد بشم. یعنی یکی لیسانسش را توی برزیل گرفته باشه، قبل از تایوان رفتن باید دوباره بره برزیل در حالیکه ممکنه تماشاچیها ورزشگاه را ترک کرده باشند.
جان اف کندی در 12 سپتامبر سال 1962 در استادیوم دانشگاه رایس تگزاس گفت:
سفارت گفت مهر وزارت را ببینه، تائید می کنه، به هر زبونی که باشه. وزارت گفت هر چی را دارالترجمه ترجمه نکنه هم، مهر می زنه (البته وزارت تهران یه جور دیگه گفت)
من لیسانس و کارنامه ام اصلش انگلیسی که یعنی از مسیر طوفانهای خورشیدی هم باید رد بشم. یعنی یکی لیسانسش را توی برزیل گرفته باشه، قبل از تایوان رفتن باید دوباره بره برزیل در حالیکه ممکنه تماشاچیها ورزشگاه را ترک کرده باشند.
جان اف کندی در 12 سپتامبر سال 1962 در استادیوم دانشگاه رایس تگزاس گفت:
we choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard, because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept, one we are unwilling to postpone, and one which we intend to win, and the others, too.
اون 150 درهم هم فکر نکن، می تونی مطمئن باشی کلی هست.
مشکل ترجمه نکردن دارالترجمه اینه که وزارت را باید متقاعد کنی مهر بزنه روش. لکن متقاعدن. بعد پزشکی بدم فشار خونم را ترجمه کنن؟ پرینترهای سوزنی متصل به دستگاههای آزمایش قادر به چاپ حروف غیر لاتین نیستند. دارالترجمه فقط باید "یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکْرُهُ شِفآءٌ" را ترجمه کنه.
بعد یه سوالی، مثلن ترجمه سوء پیشینه را باید حتمن دادگستری تیغ بزنه بعد بره وزارت، یا وزرات می تونه مثل نامه بانک که انگلیسی هست خودش اوکی را بچسبونه.
من نمی دونم منظور کندی از the other things چی بوده. یه کاسه ای زیر نیمکاسه است.
وزارت تهران گفت : اگر اصلش انگلیسی هست، بدهید دارالترجمه کپی پیست کنن. دارالترجمه هم خاطر نشان کرد: کپی پیست عمه ته، مجاز نیستیم.