02-07-2017, 08:39 PM
(01-07-2017, 05:08 PM)Sarah l نوشته: سلام دوستان
من برای ویزای امریکا می خواهم به ترکمنستان بروم و همراه ندارم آیا این کشور از لحاظ امنیتی مناسب است؟ هتلهایش تاکسی هایش...و اینکه آیا تورهوایی به عشق آباد هست؟ و اینکه تور باشد! نه حالت فرمالیته و آنجا راهنما داشته باشیم .
سلام
بله از لحاظ امنیتی مشکلی ندارد، اما باید توجه داشته باشید که به صورت کلی برای شما به عنوان یک فرد خارجی ملاحظاتی وجود دارد.
از هتلهای معروف استفاده کنید، صبح خیلی زود و شبها را در هتل اقامت داشته باشید و به هیچ وجه خارج از هتل نباشید.
هیچ وقت پول نقد زیاد با خود به همراه نداشته باشید و اگر داشتید حتما آن پول را به چند قسمت تقسیم کنید، برای پرداختها هم همیشه یک میزان مشخص پول را از جیپ خارج کنید.
تور هوایی هم من تا به حال نشنیده ام، حتی تورهای به شدت پر طرفدار اروپایی هم حالت کاملا فرمالیته دارند، اگر قصد گردش و تفریح در ترکمنستان را دارید باید افرادی که قبلا این کار را انجام دادهاند پیدا کنید، به نظر من از خیر این موضوع بگذرید یا با آگاهی کامل این کار را انجام بدهید.
امیدوارم سفر بسیار خوبی داشته باشید.
پی نوشت: ماهیانه صدها ایرانی برای تفریح به ترکیه میروند، شرایط ترکیه کاملا مشخص است، اگر شما دقت کرده باشید فقط افرادی دچار مشکل میشوند (همانند موضوع گروگانگیری) که شرایطی که گفتم را رعایت نکردهاند، پول نقد زیاد بسیار خطرناک است.
با این اوصاف باز هم ایرانیها به ترکیه سفر میکنند و مشکل خاصی هم نیست. ترکمنستان بسیار بهتر از ترکیه است، قطعا اگر مواردی که گفتم و موارد دیگری را رعایت کنید مشکلی پیش نخواهد آمد.
ضمنا آدرس و شماره هتل، سفارت ایران در ترکمنستان و سفارت آمریکا در ترکمنستان را بر روی یک کاغذ یادداشت کنید و همیشه همراه خود داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید