06-07-2017, 03:34 PM
(06-07-2017, 12:50 AM)مهمان نوشته: اخه امروز دوباره رفتم دیدم فشار خونم شده 155 یعنی 15 و نیمیک میلیون تومان برای چه کاری هزینه دارد؟
بهش گفتم تاثیر داره پیگیر بشم گفت خودتو شانست ممکنه تو 3روز بشه بالای 160 اونوقت نوسان رو ببینن معافت کنن . 1میلیون هم خرج میبره میترسم ضرر کنم وقتمم بره میگه خودتو شانست
ب نظر شما برم یه متخصص قلب چک کنه یا قبلش اکو بگیرم???
متخصص قلب نیازی نیست، 3 روز متوالی به یک درمانگاه یا مرکز بهداشتی مراجعه کنید و فشار خون خود را بگیرید و اعداد را یاد داشت کنید، هزینه 3 مرتبه فشار خون مجموعا زیر 10 هزار تومان میشود. (هزینه گرفتن فشار خون 2500 تومان است).
بعد مشاهده کنید که آیا معاف میشوید یا خیر.
(06-07-2017, 01:50 AM)مهمان نوشته: توروخدا اینم برادرانه بگیینمن قانون را گفتم، فشار شما 20 هم که باشد معاف نمیشود، باید 3 روز پشت سر هم باشد، خود مسئولین با این فیلمها آشنا هستند، فردی چای خشک در دهان خود نگه میداشت (قدیمیترین روش بالا بردن فشار خون برای معافیت در سربازی) که کار خدا بود که زنده ماند، نکنید این کارها را لطفا.
میشه روز کمیسیون قرص قایم کنم بخورم فشارمو بالا ببره؟ قرصی که زیاد خطرناک نباشه؟؟
اگر فشار خون شما بالا باشد معاف میشود، اگرنه با قرص و فریب کاری به نتیجه نخواهید رسید.
وقتی اعلام شده "حداقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان نظامي يا دانشگاهي بستري و توسط هولتر مانيتورينگ بررسي و اثبات شود) : معاف دائم" به این معنا است که اگر فشار شما بالا باشد باید در بیمارستان نظامی این موضوع را اثبات کنید (که خود آنها شما را راهنمایی میکنند)
این موضوع که من به شما میگویم که 3 روز متوالی فشار خون خود را بگیرید، برای این است که به خود شما این موضوع اثبات شود، ضمنا با 1 میلیون تومان هزینه و ارائه برگه نتیجه اکو به شما معافیت نمیدهند، هر کسی این حرف را زده اشتباه گفته است، اول پزشک عمومی، بعد پزشک معتمد و در نهایت هم کمیسیون پزشکی.
پزشک معتمد معمولا در مطب شخصی است اما برای موارد مشخصی باید به بیمارستان نظامی شهرستان یا استان مراجعه کنید که خود آنها مراحل (محل و زمان مراجعه) را برای شما توضیح میدهند.
شما در برگه ابتدایی و در حضور پزشک عمومی اعلام کنید که فشار خون بالا دارید، ایشان هم این موضوع را در برگه بنویسند، باقی مراحل را خود سازمان از طریق نامه برای شما شرح میدهد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید