11-01-2012, 10:45 AM
(11-01-2012, 02:14 AM)siasia0101 نوشته: با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز. من در ناحیه مچ پای سمت چپ به عرض ۴ سانتی متر و طول ۵ سانتی متر کیست استخوانی دارم البته با بر آمدگی 2-3 سانتی. میخوام بدونم میتونم معافیت دائم بگیرم یا نه! در ضمن من نه میتونم زیاد پیاده روی کنم نه میتونم درست بدوم.. هوا هم که سرد میشه دیگه واقعا درد شدید تر هستش. 4سالی هستش که اینطوری شدم و 23 سال سن دارم لطفا راهنماییم کنید.. تروخدا راهنمایی کنید بدجوری گیر این جریان هستمسلام دوست عزیز. من در مورد بیماری شما اطلاع دقیق ندارم. با توجه به توضیحاتی که دادید و موارد ذکر شده در دفترچه معافیت پزشکی که در بخش بیماری های استخوان اومده:
بند 10- كيستهاي استخواني:
الف) كيستهاي بزرگ با خطر شكستگي يا به اندازه بيش از يك سوم قطر استخوان معاف دائم.
ب) كيستهاي كوچك و بدون عارضه خدمات غيررزمي.
بند 36- از بين رفتن قسمتي از استخوانهاي كف پا يا هر نوع تغييرات استخواني ديگري كه مانع انجام تمرينات نظامي باشد و با در پوشيدن پوتين اشكال ايجاد نمايد معاف دائم.
فکر می کنم شما بتونید معاف بشید. به هر حال بهترین کار این هست که به یکی از پزشکان معتمد نظام وظیفه مراجعه کنید (لیست این پزشکان در نظام وظیفه موجود هست)، و به دقت مورد معاینه قرار بگیرید. اونها بیشتر در جریان جزئیات هستند. به امید معافیت!