07-07-2017, 04:45 PM
(06-07-2017, 07:10 PM)bgnaghmeh نوشته: سلام
من برای لیسانس اقدام کردم و i-20 رو هم دریافت کردم فقط نمیدونم چه مدارکی باید اماده کنم برای سفارت؟؟؟/و اینکه برای سفارت انکارا میخوام اقدام کنم خودم چطوری میتونم وقت بگیرم؟بیشتر توضیحات در مورد فوق لیسانس و دکتری بود لطفا در رابطه با مدارک لیسانس هم راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز، شما خودتون می تونید وقت سفارت بگیرید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد لطفا این تاپیک و این تاپیک رو مطالعه کنید و در صورتی که همچنان سوال در مورد وقت سفارت امریکا داشتید در تاپیک مربوطه بپرسید.
اما در مورد مدارک لازم برای سفارت، شما وقتی وقت مصاحبه رو می گیرید ایمیلی از سفارت دریافت می کنید توش مدارکی که حتما باید روز مصاحبه همراهتون باشه ذکر شده. ضمن اینکه ازتون خواسته میشه هرمدرک دیگه ای که خودتون فکر می کنید به اثبات وابستگی شما به ایران کمک می کنه رو ارائه بدید. تفاوت خاصی هم بین مدارک لازم برای دوره لیسانس و مقاطع بالاتر نیست. تنها تفاوتش شاید این باشه که شما مدارک و کارنامه های مدرسه ( دیپلم و پیش دانشگاهی) رو باید ارائه بدید و مقاطع بالاتر مدارک دوره لیسانس و فوق لیسانس رو. این یه چک لیست از مدارک هست:
- فرم I20
- کانفرمیشن فرمDS
- رسید پرداخت fee sevis
- رسید پرداخت وقت سفارت
- رزومه
- SOP
- Job Offer
- عکس
- پاسپورت
- نامه پذیرش و آفر دانشگاه
- مدارک تحصیلی
- نمره زبان مثل کارنامه تافل
- Bank Statement
- کارت پایان خدمت یا مدارکی که نشون دهنده وضعیت خدمت سربازی هست
- عقدنامه و شناسنامه برای افراد متاهل
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.