08-07-2017, 08:19 PM
(26-06-2017, 03:04 PM)faeze23 نوشته: سلام
استادی در استرالیا در جواب ایمیل من گفتن که بله علاقه مندن با من کار کنن و از من خاستم که براشون پروپوزال بفرستم و وبسایتها و مقالاتشون معرفی کردن که بخونم و من بعد از سه روز خوندم و پاسخ دادم که این و مقاله x و y خوندم و اینم پورپوزالم و رو این مطالب هم علاقه مندم
الان حدود یک ماه گذشته و و بعد از اون پورپوزال یک ایمیل پیگیری هم فرستادم که در ریپلای ایمیل خودشون بود و باز هم جوابی ندادن.
این رو هم اضافه کنم که ایشون استاد مطرحی هستن و سرشون شلوغه و اولین بار هم ایمیل اول من رو جواب ندادن و ایمیل دومی ک برای پیگیری فرستادم خوندن و این جواب رو دادن و کلا ارتباط من با ایشون در همین حده که گفتن موافقن و من دوتا ایمیل فرستادم که بی پاسخ مونده.
در این مورد اگر دوستان تجربه یا نظری دارن ممنون میشم راهنمایی کنید که این یعنی کلا با خوندن پورپوزال منصرف شدن! یا گزینه ها و پیشنهادهایی ک به ذهن دوستان میرسه چی هست
ممنون
دوست عزیز شما به کارتون و ایمیل زدنتون ادامه بدید. وقت ندارند یا نمیخونند یا اهمیت ندادند یا ... خیلی دردی رو دوا نمیکنه.
وضع اساتید هم مثل وضع اقتصاد جهانی قمر در عقربه و خیلی جالب نیست. منتظر یه استاد نمونید. خب شما کارتون رو انجام دادید و ممکنه ایشون بعد 1 هفته یا 1 ماه جواب بدن و ممکنه اصلا جواب ندن. هر هفته ایمیل پیگیری بدید تا ایمیلتون در بین هزاران هزار ایمیل دیگران گم نشه!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.