11-07-2017, 11:34 PM
(11-07-2017, 09:49 PM)Sarah l نوشته: آخر دانشگاه مرا مستر پذیرفته و یک استاد کانادایی هم برای سال 2018 پی اچ دی قبولم کرده خب من تصمیم دارم بعد از یکسال مستر اگر مرا پی اچ دی راه ندهند بروم کانادا و با این استاد کار کنم در ضمن دانشکده ایشان هم محیط زیست است و کارشان فقط در مورد تهویه هوا و ...اینها هست. آیا می توانم نامه از این استاد کانادایی بگیرم مبنی بر اینکه بعد از یکسال مستری می روم با او کار می کنم در سال 2018؟ رنک دانشگاهی که مرا پذیرفته 3 است و رشته ی من هم بسیار حساس و خب واقعا سخت است کسی بتواند ویزا بگیرد!
ببینید مشکلی نیس ولی مساله اینجاس ممکنه بگن اصلا چرا میری امریکا همون برو کانادا. در واقع ممکنه فک کنن اون نامه رو اوردی تا قانعشون کنی که مثلا رشتت بی خطره. در ضمن منظورتون از اینکه 1 سال مستر چیه؟ یعنی وسط راه برین کانادا پی اچ دی دایرکت؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.