12-07-2017, 01:01 PM
(11-07-2017, 11:09 AM)مهمان نوشته: سلام من دیسک کمر دارم کف اینم جواب mri
At L5_S1 central disc extrusion is seen.compressing thecal sac. ولی رفتم کمیسیون بدوی اهواز منو قبول کردن بیماری منو فرستادن کمیسیون عالی تهران چون من در حال خدمت هستم کمیسیون عالی منو معاف از رزم کرد.من کف 2تا پاهام هم صاف ولی هیچ اقدامی واسه کف پاهام انجام ندادم میخواستم بپرسم ببینم میتونم پیگیر بشم واسه معافیت آیا میتونم معاف بشم مدرکم هم فوق دیپلم.درضمن به من گفتن که کمیسیون عالی جوابه نهایی نمیشه اعتراض کنی.میشه باز برم داخل کمیسیون واسه برسی.ممنون میشم جوابم بدین
(12-07-2017, 12:41 PM)مهمان نوشته: سلام لطفآ جواب منو بدین جواب mri فرستادم
سلام
طبق آییننامه شما معاف دائم میشوید
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
بند2- انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم
( در مورد بيماران عمل نشده ،انجام MRI ستون فقرات در مراكز درماني نظامي و يا دانشگاهي ضروري مي باشد و مواردي كه ممنوعيت داشته باشد از ميلوگرافي استفاده شود)
علت اینکه شما معاف نشدید را اطلاع ندارم اما طبق قانون حق اعتراض دارید، توجه داشته باشید که پیگیری نیاز است و روند کارهای اداری در ایران معمولا به کاغذ بازی زیاد نیاز دارد و باید صبور باشید.
برای صافی کف پا هم
سئوالات متداول معافیت پزشکی
24.مشمول مبتلا به صافي كف پا ميباشد در چه صورتي در شمول معافيت دائم قرار ميگيرد؟
جواب: در آیین نامه جدید چنانچه صافی کف پا به همراه دفورمیتی مچ پا باشد در شمول معافيت دائم قرار ميگيرد.
صافی کف پا تا آنجا که اطلاع دارم بیشتر نظر شخصی کمیسون دخیل است و با آزمایش خاصی اندازه گیری نمیشود، به نظر به رای قبل اعتراض کنید و برای صافی کف پا نیز اقدام کنید، البته شاید صافی کف پا کافی باشد.
پی نوشت: من طبق آیین نامه و درصد بسیار کمی از شنیدهها راهنمایی میکنم، معمولا هم ماده قانونی همراه را لینک را قرار میدهم که شما با استناد به ماده قانونی اعتراض کنید که کار شما راحت شود، اما توجه داشته باشید که اینجانب از تمامی اصطلاحات پزشکی آگاهی ندارم.
در مورد بیماری شما در آییننامه نوشته شده: انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم و در MRI شما نوشته شده که disc extrusion is seen و این یعنی شما باید معاف شوید و چرا معاف نشدید را من بی اطلاع هستم. شاید شدت یا کمیت خاصی برای معافیت مورد نیاز است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید