16-07-2017, 12:07 PM
(16-07-2017, 11:09 AM)m.armion نوشته: با سلام چندتا سوال داشتم
من خودم 4 بار شینگن دارم و می خوام اینبار با دوستم و همسرم برم
1- همسر من خانه دار هست و اشتغال به کار نداره و بیمه از طرف من براشود رد می شه و ملکی به نامشون نیست و گردش حسابشون پایین هست پیشنهاد شما برای اینکه براشون ویزا بگیرم چیه؟چه اقدامی بکنم که احتمال گرفتن ویزا برای همسرم افزایش پیدا کنه
2- من دوستم پیش پدرش مشغول کلر هست و شغلش آزاده و پروانه کسبش به نام پدرش هست و شرکت نیست که اشتغال به کار بگیره بیمه توسط پدرش براش رد می شه شغلشون ازاد هست ولی کارکرد حسابش عالیه ایشون مدرک شغلی چی میتونه ارائه بده؟
3-آیا اگر من مثال از سفارت ایتالیا نوبت بگیرم ولی سفارت حاضر نشم این برای من امتیاز منفی حساب میشه؟یعنی بخوام دوباره از ایتالیا وقت بگیرم برای ن مانعی پیش میاد
باز هم ممنونم از وقتی که برای پاسخ می گذارید
سلام دوست عزیز برای همسرتون مشکلی پیش نمیاد یعنی اگر به شما ویزا بدن معمولاً به همسرتون هم میدن چون همراه شماست و هزینه هاش با شماست، دوستتون هم اگر گردش حسابش بالاست همون گردش حساب رو با سابقه بیمه تامین اجتماعی که واسش پدرش میریزه و همینطور یک گواهی از پدرش با مهر و سربرگ بگیره که اونجا مشغول به کاره کافیه.
برای وقت هم بهتره که وقت بگیرید و اگر نتونستید برید کنسلش کنید نه اینکه کلاً بی خبر نرید سفارت چون سفارت درخواست های زیادی داره و معمولاً از هر نفر 60 یورو درآمد داره و اگر نرید یعنی اون 60 یورو رو اونروز به سفارت ضرر زدید پس بهتره این کار رو نکنید.
موفق باشید