16-07-2017, 12:21 PM
(09-06-2017, 05:03 AM)محمدپارسا نوشته: با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید.(در مورد فرم درخواست روادید شنگن-آلمان)سلام
1-ایا برای هر نفر باید 2 نسخه از فرم مربوط به روادید رو پر کرد؟
2-منظور از (کپی همه روادیدهای درخواست کننده در 5 سال گذشته با مهر) که در مدارک مورد نیاز اومده چیه؟
3-پرسشنامه امنیتی چه فرمیه؟(داخل سفارت می دند؟)
4-رضایتنامه ای که برای بچه های زیر 18 سال هست از کجا باید تهیه کنیم یا خودمون دستی بنویسیم یا در محضر به ثبت برسونیم(من به همراه همسر و پسرم می خواهیم به المان سفر کنیم)
5-ما از طرف برادرم که در المان در حال تحصیل هست دعوتنامه رسمی داریم با توجه به اینکه بند 31 را کامل پر کردم ایا باید بندهای 34 و 35 را هم پر کنم؟
6-در بند 36 منظور از مکان شهر محل زندگی است؟
7-در صفحه آخر با توجه به اینکه فرم باید به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شود در آخرین خط که فقط به زبان فارسی محل و تاریخ رو خواسته باید به چه زبانی بنویسیم؟
8-اگر در بند 24 گزینه ورود مکرر را زده باشیم در بند 25 و 29 و 30 باید چی بنویسیم؟(چون چندین بار قصد سفر اعلام کردیم )
9-مفهوم بند 28 رو لطفا توضیح بدین؟
پیشاپیش از اینکه برای پاسخگویی به سوالاتم وقت می گذارین بسیار بسیار ممنونم.
1. نخیر برای آلمان یک نسخه کافیست
2.یعنی کل ویزاهایی که در 5 سال گذشته از هر کشوری گرفتید کپیشو ببرید
3. در حال حاضر دیگه نیاز نیست پرسشنامه امنیتی پر کنید این موضوع برای قبلاً هست
4.رضایت نامه در صورتی نیازه که شما باهاش نباشید وقتی خودتون باهاش سفر میکنید نیازی نیست ولی در کل باید رضایت نامه حتماً در دفتر اسناد رسمی ثبت بشه
5.بله حتماً
6.نخیر شما این قسمت رو باید بزنید Tehran منظور محل پر کردن فرمه و تاریخ هم تاریخ روز سفارت رو بزنید
7.کل فرم رو به زبان انگلیسی پر کنید و مثل مورد 6 که بهتون توضیح دادم
8.اگر میخواید ویزای کامل بگیرید یعنی 90 روزه اینها رو بزنید 90 روز و تاریخ ها هم حدودی بزنید
9.این برای شما نیست باید خالی بذاریدش این قیمت برای کساییه که میخوان ویزای ترانزیت بگیرن
موفق باشید