16-07-2017, 08:04 PM
(16-07-2017, 01:11 PM)Torkan نوشته: خواهش
نه تاثیر نداره! ارشد رتبه اول بیارید بعد برید اونجا برا ارشد اپلای کنید کسی کاری نداره اینجا رتبه 1 بودید یا 100. شاید در رزومه بیارید و یا بدید ترجمه کنن ولی خیلی براشون مفهومی نخواهد داشت. البته المانیا با سیستم ایران کم و بیش اشنایی دارن
شما اخه برا کنکور چرا انرژیتون رو گذاشتید. واللا اگر بخواید در دانشگاه خیلی سطح بالایی بخونید درالمان من نظرم اینه ارشد رو ایران بخونید (چون وقت زیاد گذاشتید برا کنکور یه جورایی حیفه!) بعد دکتری برید ولی اگر هدف دیگری دارید مثلا کار بعد مستر و ... خب اون موقع شانستون نسبتا خوبه
برای منهیم اپلای کنید ببینید GRE میخواد یا نه.
GRE/GMAT در بعضی دانشگاهها نیازه این رو سرچ کنید.
متاسفانه این رشته در اکثر دانشگاهها پولی هست ولی هستن دانشگاههایی که هنوز پولی نشدن و اگر هزینه براتون مساله هست برا اونا اپلای کنید.
توصیه میکنم خودتون رو محدود نکنید به دانشگاههای خاص. اپلای کنید ولی اگر نشد هم مهم نیست.
اگر شانس بیارید و GRE بدید بله من شانس شما رو خوب میبینم.
در کل جدای از بحث کنکور و ارشد ، به نظر شما تو کدوم یکی از دانشگاه های آلمان شانس پذیرش دارم ، البته با داشتن GRE ؟؟؟؟
GRE هم گرفتن واسه من زیاد سخت نیست چون من زبان انگلیسی رو خیلی خوب یاد گرفتم ، الان هم میخوام آلمانی یاد بگیرم ...
سوال بعدی اینکه ، آیا مدرک پیام نور مورد قبول کشور آلمان هست ؟؟؟؟؟
دیگه خودتون با دانشگاه پیام نور و سیستم آموزشیش آشنایی داره و مدرک معتبرتری نسبه به آزاد داره ....
و اینکه معدل بالا آوردن در پیام نور خیلی خیلی سخته ...