02-08-2017, 04:56 PM
(02-08-2017, 02:36 PM)Moji67 نوشته: سلام دوست عزیز
چندتا نکته وجود داره:
1- این حالت ترکیبی که استفاده کردید جذابیت داره نه! (چرا خود نویسنده بعد از مقاله ی اول، مقاله دوم رو به صورت همین ترکیبی ارائه نداده و روش جداگانه ای ارائه کرده؟)
2- منظورتون از کیفیت چیه؟ نتیجه مقایستون با چندتا روش دیگه که تو جاهای خوب چاپ شدن بهبود رو نشون میده؟
3- چون اطلاع زیادی از کارتون ندارم فکر میکنم در صورتی که مقاله رو خوب بنویسید، شاید بتونید برای ژورنال های پزشکی با ایمپکت پایین ارسال کنید (روی EEG خیلی کار شده و این قضیه رو سخت تر میکنه) چون مقالات مهندسی بیشتر دنبال نوآوری هستند (ISI).
به ژورنال های داخلی و هندی هم میتونید فکر کنید.
خیلی ممنون از پاسختون.
موضوع بنده فشرده سازی و بازسازی سیگنال EEG با حسگری فشرده و یادگیری دیکشنری هستش
مقاله اول رو نویسنده برای داده مصنوعی و تصاویر ام آر آی کار کرده و روی داده EEG کار نکرده وقتی الگوریتم مورد استفاده رو برای داده EEG اعمال کردم بازسازی سیگنالم داغون درمیاد.(مقاله اول در ژورنال IEEE transactions on signal processing) چاپ شده سال 2016.
مقاله دوم رو که روی داده EEG اعمال میکنم خیلی بهتر از مقاله اول هست ولی باز بازسازی سیگنالم زیاد جالب نیستش( مقاله دوم در Elsevier signal processing در سال 2016 چاپ شده)
منظور از کیفیت، کیفیت بازسازی و فشرده سازی سیگنال EEG در هریک از این مقالات با الگوریتم ترکیبی که استفاده میکنم.
روی EEG زیاد کار شده ولی با حسگری فشرده و یادگیری دیکشنری جدیدا روش زیاد مانور میدن