(04-08-2017, 11:36 AM)Saeedssh نوشته: ممنون از پاسختون به نظر شما اگه ایران بمونم و بتونم واسه ارشد یکی از دانشگاه های تهران قبول شم و بعد واسه دکتری اقدام کنم بهتره یا همین حالا برم؟؟؟
خواهش میکنم
فاند براتون تا چه حد مهم هست. تاکید دارم اگر مشکل هزینه زیادی ندارید همین الان تشریف بیارید خارج از ایران! حتی اگر مشکل هزینه دارید اگر اون مقالاتتون چاپ بشه و نمره زبان بالایی بیارید در کانادا میتونید استاد پیدا کنید. حتی امریکا میشه رفت با نیمچه فاند برای ترم اول مستر بعد فول فاند شد با نشان دادن خود! حتی ترکیه چد تا دانشگاهش واقعا سطح تحقیقاتشون بالاست و فاند خوبی هم میدن برا مستر. اروپا رو خیلی توصیه نمیکنم. من باشم قطعا ارشد رو خارج از ایران میخونم. حالا هر جا شد (بالتبع با رزومه شما اگر اون شرایط هم فراهم بشه که گفتم هر جا منظور جاهای متوسط به بالاست)
سطح تدریس و به خصوص تحقیق در خارج از ایران واقعا چند سر و گردن بالاتر از ایران هست به دلایلی که تکرار مکررات میشه گفتنش.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.