05-08-2017, 02:26 AM
سلام به همه دوستان. سوال من تا حدودی موارد گسترده ای را در بر می گیرد اما چون اصلی ترین بخشش به مقایسه ی وضعیت کاری استرالیا و کانادا مربوط است، در اینجا مطرح می کنم. حقیقتش من و همسرم چند ماهی هست که تصمیم جدی برای مهاجرت گرفتیم و چون دنبال اقامت دائم هستیم و با توجه به شرایط استرالیا و کانادا (کافی بودن تسلط به زبان انگلیسی و مهاجر پذیر بودن)، بیشتر به این دو کشور تمایل داریم و با روش مهاجرتی اکپرس اینتری و gsm آشنا شدیم .ما دیروز جهت تکمیل کردن اطلاعاتمان یک جلسه مشاوره پیش یک وکیل آشنا و تقریبن مطمئن رفتیم و شرایطمان را مطرح کردیم. ایشان گفتند ما شانس اقدام برای روش اکسپرس اینتری و همپنین شانس بسیار بالاتر برای دریافت اقامت دائم استرالیا را داریم و امتیاز و شرایطمان برای استرالیا مساعد تر و از احتمال خیلی بالاتری برخوردار است. ایشان به دلیل شفاف تر بودن پروسه استرالیا و زودتر مشخص شدن قطعیت آن، بیشتر روی این کشور تاکیید داشتند. البته پیشنهاد نهایی شان این بود که ما هر دو را همزمان اقدام کرده و پیش ببریم و نهایتن هر کدام که ممکن شد و پروسه اش بهتر و سریع تر پیش رفت را برگزینیم. حالا برای انتخاب به شدت گیج شده ایم. البته من تقریبن تمام تاپیک های مرتبط در قسمت مربوط به استرالیا وکانادا را خواندم، اما آنقدر اطلاعات ضد و نقیض بود که بیشتر گیج شدم. حالا سوال من از دوستان این است که آیا اطلاعاتی در مورد مقایسه این دو کشور از نظر کاری و تحصیلی و اجتماعی و مهاجر پذیری دارید؟ همسر من در حال حاضر مهندس الکترونیک هواپیمایی در فرودگاه است و 7 سال سابقه ی کار دولتی با بیمه دارد. به علاوه مدرک سیسکو و 4 سال اخیر سابقه ی کار همزمان در حوزه ی شبکه در همان فرودگاه را هم دارد و 30 ساله هم هستند و آیلتس جنرال 6.5 دارند. خودم ارشد جامعه شناسی از دانشگاه دولتی دارم و 26 ساله هستم و بدون سابقه ی کار و آیلتس جنرال و آکادمیک 7. حقیقتش هدف اصلی ما از مهاجرت بهبود وضعیت تحصیلی و به خصوص کاری من هست. چون همسرم در حال حاضر همین جا موقعیت کاری و حقوقی خیلی خوبی دارد. اما متاسفانه در مورد رشته ی خودم حتمن اطلاع دارید که اوضاع در ایران تا چه حد افتضاح است و حتی پس از دریافت دکتری از دانشگاه های معتبر دولتی هم احتمال دستیابی به موقعیت و کار مناسب بسیار کم است و اصلن همین فشارها ما را به سمت مهاجرت سوق داده است. در واقع من آنقدر به این رشته علاقه مند هستم و ویژگی ها و استعدادهایم منطبق با آن است که به هیچ وجه قصد تغییر مسیر و رشته را ندارم و به شدت علاقه مند به پیشرفت در این حوزه هستم. منتها وقتی در مورد این مسئله در همین کشورهای مورد نظر هم تحقیق می کنم، برخی از نظرات به شدت نا امید کننده است و به نحوی شرایط را شرح داده اند که انگار وضعیت در آنجا نیز چندان تفاوتی ندارد. قصد من اقدام برای ارشد مجدد و قوی تر کردن پایه ی تحصیلی و زبان تخصصی ام از این طریق می باشد و بعد هم اقدام برای دکتری و نهایتن دستیابی به شغل مرتبط به خصوص در حوزه های آکادمیک و پژوهشی. همسرم هم صرفن قصد کار در آنجا را دارند. حال با این شرایط فکر می کنید مهاجرت به کانادا برای ما کار عاقلانه است و امید به موفقیت برای من در مقایسه با ایران بیشتر است و یا خیر؟در مورد همسرم چطور؟ شانس او برای دستیابی به شغل مرتبط چقدر است؟ آیا در مورد مقایسه ی این دوکشور در این زمینه هایی که عرض کردم (کاری و اجتماعی و تحصیل در رشته های علوم اجتماعی و انسانی اطلاعاتی دارید؟ بی نهایت ممنون می شوم که ما را راهنمایی کنید، چون این موارد در تصمیم ما برای مهاجرت بسیار تاثیر گذار است. با تشکر