06-08-2017, 10:26 PM
(06-08-2017, 10:11 PM)Saeedssh نوشته: سلام دوستان عزیز ببخشید من موضوع مورد نظرم رو پیدا نکردم مجبور شدم اینجا سوالمو مطرح کنم خیلی واجبه ممنونم
من دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی ام ترم ۶ ام تموم شده و رزومم به ثورت زیر هستش
دانشگاه سراسری شهرستان با معدل ۱۸.۲۰ شاگرد اول
دوتا مقاله isi سابمیت شده و یک مقاله داخلی کنفرانسی
۲ سال سابقه TA و دارای توصیه نامه از سه استاد
سابقه شرکت در مسابقات ملی کمیکار ک کسب رتبه خوب
مدرک زبان ندارم دارم کلاس میرم تقریبا تا آخر سال میتونم مدرکمو بگیرم
من قصد دارم برای fall 2018 اپلای کنم ازونجایی که آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده با یکی از استاد های ohio ارتباط گرفتم و ایشون بعد از بررسی رزومه و چند بار مکاتبه اینو به من گفتن
I talked with the department and If you get accepted into the MS program, we can assign you a GTA position.
Good luck with the application.
حالا من چند سوال دارم خواهشمندم کمکم کنید
۱- آیا با توجه به اینکه دانشگاه GRE و تافل ۱۰۶ میخواد و ددلاینشون فکر میکنم زود تر از موعد آزمون من باشه آیا میتونم کاری انجام بدم چون احتمالا مدرکم تا اون موقع حاضر نیست؟؟
۲- آیا با توجه به اینکه استاد به من اکی داده و رزومه ام آیا اگر GRE و تافل مورد نظرشونو بگیرم احتمال پذیرشم هست؟؟؟
۳- آیا با توجه به اینکه رشته ام مهندسی شیمی هست امکان رفتن به آمریکا ر دارم؟؟؟
دوستان لطف خیلی بزرگی در حقم میکنید اگه پاسخ این سوالات رو بدید
سلام،
خب اولاً بدون در نظر گرفتن تافل و جی آر ای رزومه خوبی داری که احتمالاً خودتم میدونی.
اونجا که نوشتی آمریکا واسه ارشد خوب فاند میده، فکر کنم اشتباه تایپی بود. نه؟! چون فاند واسه ارشد خیلی کمه.
اما در مورد سوالات:
1- اینو باید از دانشگاه بپرسی. بعضیا قبول میکنن نمره رو بعد ددلاین هم بفرستی و بعضی قبول نمیکنن. البته اونایی که قبول میکنن هم اینجوری نیست که یهو 3 ماه بعد ددلاین براشون بفرستی و قبول کنن. نهایتاً چند هفته.
2- خب احتمال پذیرش که هست ولی به هیچ وجه نمیشه با قطعیت گفت. ضمن اینکه گفتی تافل 106 میخواد. خب الان فرض کن شما تافل 110 آوردی (ریدینگ و لیسنینگ و رایتینگ 30 و اسپیکینگ 20). اینجوری با اینکه مینیمم تافل رو آوردی ولی باز هم احتمال گرفتن TA کم هست بخاطر نمره اسپیکینگ. البته من دیدیم با نمره 18 اسپیکینگ هم TA گرفتن ولی سعی کن حتماً نمره اسپیکینگت بالا باشه حالا که داری رو TA شدن حساب مبکنی.
3- اگه منظورت بحث ویزا گرفتنه که آره بچه های شیمی هم میرن ولی خب بستگی به کاری هست که اینجا انجام دادی و اونجا قراره انجام بدی. به طور کلی یه کمی برای شماها سخت تر هست ویزا گرفتن.
نکته آخر هم که یادت باشه تا زمانی که I20 برات صادر نشده و مطمئن نشدی که فاند گرفتی، رو قول و قرار اساتید حساب نکن. تا زمان ددلاین ممکنه 200 نفر دیگه هم به همین استاد میل بزنن و بعضی از اونا رو تو اولویت قرار بده نسبت به تو.