(10-08-2017, 05:32 AM)morteza173 نوشته: خیلی ممنون
بنابراین گرفتن پذیرش در یه دانشگاه رنک زیر 500 هم ریسک بالایی داره با این شرایط؟
واین که فکر می کنید کار درستیه که ابتدا ارشد اول رو تو ایران بخونم و سعی کنم با بهبود رزومه (با توجه به این که تعدادی از واحد های ریاضی تو ارشد هم هستن) شانسم رو برای گرفتن پذیرش برای ارشد مجدد تو یه دانشگاه معتبر افزایش بدم؟
من میخوام نمره های ریاضی رو که خیلی ها می گن می تونه تاثیر زیادی بذارن روی پذیرش در رشته financial engineering جبران کنم به نظر شما می تونم با gre subject mathematics این کارو انجام بدم؟ یه نظرتون تا چه اندازه می شه اثر اون نمرات رو از بین برد ؟
سپاس فراوان
درود
یعنی میخواهید دکتری را برید خارج یا صرفا درسهای ارشد برای ارشد مجدد خوندن؟
اگر اون مواردی که بالا گفتید رو میخواید انجام بدید فقط به ایالات متحده و کانادا فکر کنید به نظر من. منظور از فقط اینه برا اروپا هم اقدام کنید ولی هدف اون دو کشور باشه
ارشد رو جای خوبی بخونید حداقل در ایران. چند ماه بعد برا ارشد بلونیا و ...هم اقدام کنید شاید قبول شدید و رفتید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.