16-08-2017, 07:18 PM
(16-08-2017, 12:51 PM)shotole نوشته: سلام بنده فارق التحصیل رشته ی مهندسی صنایع مقطع کارشناسی
از دانشگاه آزاد با معدل 17.15 هستم.سنم 21 ساله و میخوام واسه ادامه تحصیل تو مقطع کارشناسی ارشد در آلمان اقدام کنم
حقیقتش اینه که یه جورایی بین گرایش های موجود دو دلم
از طرفی به مباحث تولیدی علاقه مندم یعنی دروسی مثل ارزیابی کار و زمان.برنامه ریزی تولید.طرح ریزی واحد های صنعتی و درس های مربوط به تولید و خط تولید و نیروهای درگیر.
و از طرف دیگه به مباحث کنترل و مدیریت پروژه البته که بین این دو گرایش روابطی هم وجود داره اما به طور کلی میخواستم بدونم
شما چه گرایش هایی رو برای تحصیل پیشنهاد میدید با توجه به بازار کار و آینده ای که میخوام برای پیدا کردن کار تو آلمان برام وجود داشته باشه.
و اینکه شانس گرفتن پذیرش چقدر هست برای من؟
ممنون میشم جواب بدید
@Torkan
همه این شرح دروسی که ارائه کردید بسیار در المان محدوده. اولاً رشته ای به اسم صنایه در المان نداریم! در واقع چیزی بین Fertigungstechnik و Maschinenbau می باشد.
در کل گرایشهای بسیار محدودی هست و تنها خودت رو میتونی به این گرایشها نزدیک کنی. logistics and SCM / Production و چنتا گرایشهای محدود همچون OR یا Ergonomic
شانس پذیرش با زبان بالا برات وجود داره مگر اینکه از این گرایشهای محدود خوشت نیاد. بازار کار المان به زبان المانی و دانش فنی برمیگرده
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public