17-08-2017, 11:11 AM
(15-08-2017, 09:46 AM)omidfathi نوشته: ممنون از راهنماییتون. پادکستهای کدوم سایتها خوب من تو قسمت منابع دیدم هرکی یه چیزی گفته بود. فقط لهجه بریتیش نباشه! چون واسه تافل می خوام.
دیروز اولین جلسه کلاسو رفتم به نظرم دلچسب نبود و اینکه آخر وقت انرژی نداری و باید بری 3 ساعت سر کلاس بشینی واقعاً سسخته!
فک نکنم این کلاسها به درد تافل بخوره به نظرم فقط باعث میشه که آدم Speaking ش راه بیوفته لیسنینگ رو هم که ماشالله هر استاد و دانشجویی یه سبک صحبت میکنه! به نظرم خودم باید یکسال بخونم و به طور موازی از این کلاسها برای راه افتادن اسپیکینگ و تنبلی نکردن استفاده کنم!
دوستان الان کلاسهای آمادگی تافل کدوماشون خوبن؟کلاسهای موسسه عصر کلام زنگنه چطوره کسی رفته؟
تفاوتی ندارند، به هر موضوعی که علاقه مند هستید، پادکست مربوطه را گوش بدهید، هرچند موضوعات اصلی تافلی بیشتر علمی است (زیست شناسی، ستاره شناسی، جانورشناسی و غیره)، ضمنا پادکستها اگر متن داشته باشند بسیار بهتر است.
برای بهتر شنیدن باید فرمولها و کدها را بشناسید و از پادکست و غیره صرفا برای تسلط به آن کدها استفاده کنید.
برای حل یک مساله فیزیک ابتدا باید فرمول را فرا گرفت و سپس با حل مساله بر آن فرمول مسلط شد.
شنیدن بدون اطلاع از این کدها سخت خواهد بود، همانطور که بدون گرامر به سختی میتوان جمله ساخت و فقط یک ساختار تکراری مدام تکرار خواهد شد.
تافل صرفا American نیست، British و سایر لحجههای معروف نیز در آن حضور فعال دارند، بهتر است به شنیدن لحجههای مختلف عادت کنید،
مثال: ما ایرانیها Water را به صورت/ˈwɔːTər'/ تلفظ میکنیم (تلفظ اشتباه)، مردم بریتانیا /ˈwɔːə'/ و خود آمریکاییها /ˈwɔːtər'/ تلفظ میکنند که تلفظ ما ایرانیها مهم نیست، اما دو مورد بعدی را باید اطلاع داشته باشید.
البته شاید به نظر دیگر دوستان این کار زیاده روی باشد و این آزمون راحتتر از این صحبتها است.
مهمترین موضوعی که باید اطلاع داشته باشید این است که مردم بریتانیا همانند مردم ایران اصوات را از دهان، بینی و سر تولید میکنند، اما آمریکاییها اصوات را از ریهها و بدون استفاده از حرکات لب (که در فارسی و بریتانیایی استفاده میشود ((فارسی زبان است و بریتانیایی لحجه))) ادا میکنند که خروجی بسیار متفاوت است.
نکته: تلفظها با استفاده از Phonetic Alphabet نوشته شدهاند که اولین قدم در راستای فراگیری تلفظ و لحجه است.
راهنمایی: International Phonetic Association
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید